„Черният списък“ на Славиша Стоянович

Мартин Полачек

Пристигна през лятото, но допусна груба грешка още в дебюта с „Вадуц“ (3:2). Словакът не бе убедителен в нито един от 15-те срещи в елита. Носи вина за головете с „Черно море“ (2:2), „Локо“ (Пд) (0:1), „Витоша“ (4:1), „Лудогорец“ (1:2), „Черно море“ (0:1).

Божидар Митрев

Загуби титулярно място, след като поиска смяна на полувремето с „Вадуц“ (3:2) в София. Допусна комична грешка срещу „Ботев“ (Пд) (4:1). Не бе убедителен и срещу „Черно море“ за Купата на България, както и почти през целия минал сезон.

Аймен Белаид

Връщането му на „Герена“ бе пълна енигма. Заради този трансфер Асен Букарев напусна поста главен мениджър. Тунизиецът не бе убедителен в малкото мачове, в които игра. Наложи се Нуно Рейш да бъде върнат в отбраната след травмата на Холмар Ейолсфсон.

Филипе Нашименто

Дойде преди година, но така и не се наложи като титуляр. След уволнението на Делио Роси рядко влизаше в игра. Пропусна дузпа срещу „Етър“ (1:1) в 90-ата минута, а след това направи същото с „Черно море“, коствало мястото на тима на 1/4-финалите за Купата.

Ривалдиньо

Синът на световната легенда Ривалдо взима внушителните 10 000 евро, въпреки че няма нужните качества. Офанзивният играч е измъчван и от хронична травма. За 12 месеца вкара един гол от дузпа и то в мач без значение.

Луан Виана

Дойде през главата на наставника Славиша Стоянович. Лично президентът Спас Русев го доведе, въпреки че бразилецът има само един гол в кариерата си. Идеята бе да вдигне конкуренцията, но игра само 10 минути срещу „Лудогорец“ (1:2).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ