Чернокожа актриса става агент 007

Лашана Линч

Лашана Линч взима номера на Джеймс Бонд

Холивуд продължава да изтрещява. Според вътрешен източник на продукцията на неозаглавения още 25-и филм за Джеймс Бонд, легендарният номер на агента 007 ще бъде даден на чернокожа жена. В новия филм щяло да има ключова сцена, в която чернокожата дама ще бъде представена като новия агент 007. Бонд ще си остане Бонд, но вече нямало да бъде 007. Ролята на политически коректната, мултикултурна и феминистка версия на 007 е поверена на актрисата Лашана Линч, която изгря в друго “сошъл джъстис” извращение - “Капитан Марвел” с радикалната феминистка Бри Ларсън в главната роля.

Дълго време се говореше, че Джеймс Бонд трябва да бъде изигран от представител на малцинство. Сега продуцентите явно са решили да подготвят почвата като първо въведат чернокожа жена 007, но засега запазят Джеймс Бонд като мъж.

В 25-ия филм Даниъл Крейг за последно ще играе шпионина. Но още не е ясно кой ще бъде новият Бонд и какъв код ще му бъде даден след като 007 отиде при Лашана Линч. Друга новина около филма е, че изразите “Момичето на Бонд” и “Момичетата на Бонд” вече са забранени от продукцията. Пълно политкоректно полудяване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино