Четвъртата индустриална революция ще обсъждат водещи международни експерти в Пловдив

Теми като "Индустриална революция 4.0", "Глобални трендове в аутсорсинг индустрията" и какъв е потенциалът за аутсорсинг процеси от традиционни производства, разположени в "Тракия икономическа зона", ще са водещи по време на най-голямата национална аутсорсинг конференция. За трета поредна година тя ще се проведе в Пловдив, където на 22 и 23 ноември ще се съберат над 300 водещи експерти от страната и Европа.

unnamed-1

"За първи път правим събитие, което е насочено с прогнози към далечното бъдеще вместо да си говорим за недостига на персонал или проблемите на бизнес средата към момента", декларира Георги Стоев от консултантска фирма "Индъстри Уоч", съорганизатор на "Аутсорсинг дестинация България 2016" заедно с Община Пловдив.

Форумът ще се проведе само месец, след като "Financial Times" определи България и в частност Пловдив като претендент за технологична столица на Балканите. Своя опит и визия по темите ще споделят водещи чуждестранни експерти в IT и аутсорсинг сектора като Роберто Пасти и Елиас Ван Херваарден. Пасти е опитен лидер, който превръща традиционните компании в пробивен дигитален бизнес - в момента ръководи проекти за цифрова трансформация в куп европейски компании. Пасти е натрупал опит в Bosch Group, Volkswagen, Adidas, Deutsche Bank, Boston Scientific и много други от водещите брандове в САЩ и Европа. Ван Херваарден оглавява Global Location Strategies на Deloitte, а след 1990 г. съветва над 500 мултинационални компании при избор на локация и ръководи глобални аутсорсинг проекти. Елиас има практически опит в 44 страни и 250 града по цял свят и е високо ценен експерт по теми за чуждестранни инвестиции и ошфоринг.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Икономика