Четвърти обрат в мач на "Лудогорец" за 10 дни

"Лудогорец" се класира на осминафиналите в турнира за Купата на България. Това се случи след успех над "Несебър" с 3:1. Победата бе постигната чрез обрат, който е четвърти в мачовете на "орлите" в последните 10 дни.

Второвидизионният тим поведе изненадващо в средата на първото полувреме. Разписа се Нуретин Пюсюлю с глава. "Лудогорец" веднага вдигна оборотите и изравни. Жоао Пауло слаломира между защитници в синьо и възстанови равенството.

След почивката шампионът на България направи пълен обрат. Георги Терзиев се оказа най-съобразителен в наказателното поле на домакините при центриране от корнер и се разписа за 2:1. Три минути преди края Джоди Лукоки фиксира крайният резултат с нов гол във вратата на „Несебър“.

Така „Лудогорец“ се присъедини към грандовете „Левски“ и ЦСКА, които вече си осигуриха място в следващата фаза на надпреварата.

В събота „орлите“ домакинстват на „Черно море“ в мач за първенството. Тимът от Варна също продължава участието си в турнира за Купата. Воденият от Илиан Илиев отбор постигна труден, но ценен успех като гост на "Арда" в Кърджали с 1:0. Голът вкара Мехди Фенуш след почивката.

Снимка БУЛФОТО

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ