Четири вида спорт на живо през уикенда по Mtel Sport 1

И през този уикенд Mtel Sport 1 ще предложи богато спортно съдържание на живо – футбол, UFC, плажен футбол и хокей на лед от NHL са основните акценти в програмата на спортния канал.

Три са срещите от холандското първенство, които феновете на футбола ще могат да проследят пряко. Фейенорд и Грьонинген поставят началото в съботната вечер от 20:45 часа, като всичко различно от победа за домакините, ще се счита за изненада. Подобна е ситуацията и преди следващия сблъсък, в който Аякс приема Спарта Ротердам в неделя от 15:30 часа. Най-интересен се очаква да бъде двубоят между ПСВ Айндховен и Утрехт, заемащи 3-то и 4-то място в класирането на шампионата. Първият съдийски сигнал ще бъде даден в 17:45 часа в неделя.

През почивните дни Mtel Sport 1 ще излъчва директно и по-екзотичния вариант на най-популярната игра – плажния футбол. Тогава ще бъдат разпределени трите квоти за световното първенство в този спорт, на което домакин ще бъдат Бахамските острови по-късно през годината. Финалният двубой от квалификационния турнир в Парагвай ще започне в 1:45 часа в неделната вечер.

mtelsport_ufc_208В ранните часове на неделя феновете на бойните спортове ще се разсънят със сутрешна доза MMA схватки от UFC. Прякото излъчване стартира в 5:15 часа, а гвоздеят на програмата ще бъде първият в историята на UFC мач от категория „перо” при жените между Холи Холм и Джърмейн де Рандами. Победителката в този двубой ще стане първият шампион в новосъздадената категория. С интерес се очаква и поредният опит за завръщане на бившия шампион Андерсон Силва, който ще се изправи срещу американеца Дерек Брънсън.

Неделната програма на Mtel Sport 1 ще предложи и три срещи от Националната хокейна лига на САЩ и Канада (NHL). В 19:50 часа на ледената пързалка ще излязат хокеистите на Ню Джърси Девилс и тези на Сан Хосе Шаркс, а след кратко коментарно студио точно в 22:00 часа лидерът на Запад Минесота Уайлд ще приеме неубедителния през сезона Детройт Ред Уингс. Бостън Брюинс и Монреал Канейдиънс ще кръстосат стикове в последния хокеен мач – началото на дербито е 2:45 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл