Четири жени пострадаха при катастрофа между село Места и град Гоце Делчев

Снимка: Архив

Четири жени са пострадали при катастрофа между лек автомобил и микробус на пътя между село Места и град Гоце Делчев. Това съобщиха от ОДМВР - Благоевград.

Вчера, около 17.50 часа, по пътя между село Места и град Гоце Делчев, лек автомобил „Мицубиши“ с 36-годишен водач от с. Боголин, община Сатовча, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в насрещно движещ се пътнически микробус „Форд Транзит“ с 54-годишен водач.

В резултат на инцидента са пострадали, пътуващите в автобуса: жена на 50 години от село Филипово, която е с фрактура на лява подбедрица и е настанена за лечение в МБАЛ - Благоевград, жена на 49 години от село Филипово, която е транспортирана за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ в град София със счупена долна челюст и контузни рани в областта на главата, жена на 60 години от село Филипово, която е с контузия в областта на врата и гръден кош и след оказана медицинска помощ е освободена за домашно лечение, както и жена на 53 години от село Филипово, която е с контузни рани по главата и е настанена за наблюдение в МБАЛ - Разлог.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право