Четири премиери на изложение в София

2017 Honda Civic

Почитателите на японските автомобили у нас и по-специално на Honda могат да видят за първи път десетото поколение Civic на откритото вчера изложение в зала 5 на столичния Интер Експо Център на бул. „Цариградско шосе“ 147. Там са подредени само коли и мотоциклети на Honda по случай навършването на четвърт век от отварянето на първия шоурум на марката в България на ул. „Раковски“ в София. Събитието се организира от фирмата вносител „Бултрако“ - единственото представителство у нас, което работи директно с японски производител. За 25-годишното си съществуване компанията се разви. Днес тя е част от „Астреко Холдинг“ - дилър на товарните автомобили Iveco, собственик на най-големия закрит шоурум за товарни машини в България, на оторизиран Bosch сервиз, на център за годишни технически прегледи и др.

На изложението в Интер Експо Център феновете на Honda ще видят новия Civic във вариант хечбек и седан. По повод годишнината за първи път за модела се предлага 6-годишна гаранция и възможност за 6-годишен лизинг. Специално за юбилея за купувачите са подготвени две ексклузивни серии. Едната е на популярния SUV модел CR-V с празнично лого и много богато оборудване и аеропакет - включващ предна и задна аероброни, заден спойлер, стилни степенки на праговете и др. Другата серия е на мотоциклета X-ADV750 от линията Adventure, който съчетава удобството на градския скутер с динамиката и адреналина на спортната машина.

Входът на изложението е безплатен. За посетителите се организират томбола с награди и тестови шофирания. Има и детски кът, където малчуганите получават уроци по безопасност на движението.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили