Числото 4, попълнено в 4-та игрална зона, превърна 4-ма късметлии в тото милионери

България вече има 100 тото милионера, кой ще е номер 101?

Денят на късмета тази година беше на 10 март 2019 г. Оказа се, че празникът Сирни Заговезни ще бъде паметен и то не само за четиримата тото милионери, които ще си разделят рекордната сума от над 9,5 млн. лева от играта „Тото 2 – 6 от 49“. На този запомнящ се ден падна още един исторически джакпот – този на играта „Тото Джокер“, където минималният залог за участие е едва 20 ст. Така столичанин се оказа по-богат с 83 056 лв. Освен това един късметлия беше познал и четирите печеливши числа и астралния знак към тях в играта „Тото 2 – Зодиак“ и спечели сумата от 5000 лв. На 10 март 2019 г. всички прощавахме и търсихме прошка от близките си, но късмета, определено не прости в игрите на СПОРТ ТОТО и зарадва много семейства с щедри парични и предметни награди. На един от най-късметлийските дни за участниците в игрите на СПОРТ ТОТО бяха изтеглени щастливците за много извънредните предметни печалби. С лек автомобил Форд Мондео се сдоби участник от Добрич.

Изненадите от спортния тотализатор обаче не спират до тук, стана ясно. От момента, в който беше спечелен, джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ започна да се трупа не от нула, а от 2 000 000 лв., като за следващия тираж в четвъртък, 14 март, се очаква да достигне 2 150 000 лв.

С наближаването на пролетта и Великден се зареждат все повече и все по-топли български празници. В събота, ден преди неделния тираж на СПОРТ ТОТО, е Тодоровден, по-известен като Конски Великден. Празникът се отбелязва в първата събота на Великденските пости. Както при много други български чествания и при Тодоровден се вплитат християнски и езическите обичаи. Ето защо от СПОРТ ТОТО посветиха на Тодоровден тираж №22, който е на 17 март. От тотализатора са подготвили извънредни бонус печалби, които ще зарадват всички участници. В играта 5/35 се очакват 5 печалби по 1000 лева, изтеглени, чрез жребий, а в 6/49 - чисто нов автомобил и всичко това без допълнителен залог.

Ето още малко интересни факти за съботния празник. Според официалната статистика в България, на Тодоровден имен ден празнуват близо 130 000 българи, като 60% от тях са мъже. Последните данни на статистиката сочат, че името Тодор е загубило своята популярност сред новородените в България. Неговото място в последно време заема Теодор. През 2018 г. едно от най-популярните имена за новороденото момче е Теодор, като заема почетното 10-то място, а за момиче е Теодора – на 12 място. Новороденият син на чаровния водещ на предаванията на СПОРТ ТОТО Део, също носи името Теодор.

Тодор или Теодор - няма значение, какъв по-хубав подарък за именниците на този ден от това да станат следващия тото милионер от тегленето на тиражите на игрите на СПОРТ ТОТО? А за да се случи това е нужно само едно - тото фиш за някоя от любимите игри на спортния тотализатор или талон за многобройните лотарийни игри. Така на практика, само срещу един лев, стойността на единичен залог в обикновените тиражи на играта „Тото 2 – 6 от 49“ на Български спортен тотализатор, можете да подарите над 2 150 000 лв. на себе си или на своите близки Тодор или Теодора.

Предложение за 6 късметлийски числа за Тодоровден

1. Броят на буквите в името;

2. Сборът от числата на рождената дата, сведено до двуцифрено число;

3. Минутите, в които се визуализира този текст (ако е 13:40, числото е 40), като след 49-тата минута двете числа се събират, например за 54 минути, числото е 9;

4. Броят на буквите в заглавието на любимата песен;

5. Първото число при поглед върху календара;

6. Сборът от последните четири цифри от телефонен номер - личен, на някой близък, на най-близък приятел и т. н.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото