Чудо невиждано в Пловдив през 21-век: Огромни опашки за хоби феста в панаира!

Чудо, невиждано в града под тепетата, се случи и то не на майтап навръх 1 април в Пловдив - огромни опашки се извиха в събота сутринта пред входовете и касите за билети на Международния панаир. Хиляди жители и гости на Пловдив искаха да станат част от хоби феста, привлечени от куп новости и атракции, които се демонстрират в рамките на 6 изложения.

Панаирните палати се превърнаха в притегателен център за любителите на лова, риболова, туризма, модата, градинарството, цветарството, декорацията и кинологията. Дните на семейството, свободното време, хобито и модата започнаха още в сряда, но пикът се оказа събота заради почивния ден, хубавото време, атрактивната програма и приятната обстановка в Международния панаир в Пловдив.

2pl4005-2Малчуганите се удивляваха на различните и редки породи кучета от киноложките изложби, на красивите растения от "Цветна пролет" и се забавляваха с интерактивни игри и куизшоу в празника "Лесовъд за един ден", по време на който научиха много нови факти за природата, растенията и животните. Майките и бабите пък купуваха цветя, декоративни храсти и дръвчета, овошки и разсад за градината и пазаруваха модни облекла и трикотажни изделия от Европейския панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика.

Девойките и дамите се възхищаваха се от уменията на световно известни коафьори, демонстриращи своето виртуозно майсторство на Италианския фестивал на красотата и прическата. Щандовете с продукти за коса, лице и тяло, бяла и цветна козметика в палата 2 бяха непрекъснато окупирани от посетители от нежния пол. През това време половинките им разглеждаха експозицията от ловни трофеи, пушките, въдиците и екипировката в изложбата "Природа, лов, риболов". Най-запалените гледаха демонстрации на уреди за привличане на дивеч, пробваха видеотренажора за риболов и се възхищаваха на лодките и яхтите.

Над 23 000 посетители са видели изложенията, включени в мега форума на семейството, свободното време, хобито и модата, който продължава и в неделя. На 2 април в 13 ч. ще бъдат изтеглени печелившите талони от допитването с анкетни карти и ще станат ясни имената на посетителите, които получават подаръците, осигурени от домакините от Международен панаир Пловдив - бинокъл, мач въдица и макара с преден аванс, ловна чанта и спасителна жилетка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони