Чужденци полудяват по родни певици

18-годишната варненка има над 50 милиона гледания в ютюб

Хиляди меломани по света гледат и коментират БГ парчета

Нашенците си остават критици

Хиляди меломани по цял свят полудяват по български изпълнителки. Феновете, някои от които професионални влогъри (б.а. - хора, които водят видео блогове), са направили хиляди гледания и коментари на изпълненията на родните звезди в интернет.

Проектите на Гери-Никол и Андреа са сред най-популярните. 18-годишната лолитка от Варна добива огромна популярност след успеха на последния й сингъл I’m The Queen. Няколко дни след появата на английската версия на хитовото парче в ютюб една от най-известните радиостанции в света Radio One Lebanon публикува във фейсбук страницата си видеото към песента с надпис „Обожавам песента I’m The Queen на Гери-Никол“. Само за няколко минути постът събра хиляди лайкове и споделяния. Коментари също не липсваха, като до този момент те надхвърлят 1600.

Българските отзиви към това признание обаче са предимно негативни. Стотици наши сънародници побързаха да критикуват 18-годишната изпълнителка за поведението й във видеото. От друга страна, чужденците буквално са се влюбили във варненската поп дива и я определиха за следващата Риана.

Американски влогъри също проявиха интерес към Гери-Никол и направиха няколко видеа, на които снимат реакциите си, докато слушат нейни хитове.

 

Пионерка в жанра

7 години успехи за Андреа

Меломани от цял свят слушат блондинката

Фолк дивата Андреа е един от първите изпълнители в жанра, които успяха да пробият на международната сцена със своите проекти. Милиони меломани по целия свят се радват на нейното творчество повече от 7 години, доказателство за което са нейните милиони гледания в онлайн пространството. Половинката на Кубрат Пулев държа счупи всички рекорди за гледания с проектите „Употребена“, „Хайде опа“ и „Неблагодарен“, като първото парче беше най-гледаното видео от български изпълнител в ютюб за повече от 5 години.

26-3

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица