„Шампионска кръстословица“ от СПОРТ ТОТО – игра за ума със скандални печалби

Най-новата моментна игра от СПОРТ ТОТО – „Шампионска кръстословица“, е уникална за българския пазар. Притежава две важни характеристики, които я отличават от конкурентните й продукти. От една страна, „Шампионска кръстословица“ е предизвикателство за креативността и съобразителността на любителите на талони с изтъркване. А от друга – предлага скандалните печалби от общо 15 милиона лева. Най-голямата печалба е в размер на 500 000 лв., но в талона има заредени и две печалби от по 150 000 лв., както и три по 50 000 лв.

Новата „Шампионска кръстословица“ съчетава няколко от най-популярните игри за ума от целия свят. Това също я прави единствена по рода си у нас. С „Шампионска кръстословица“ на СПОРТ ТОТО всички фенове получават възможност да пробват късмета си в цели седем зони. Това на практика означава, че в талона има седем различни игри - 3 отделни кръстословици, 3 „Бонус думи“ и една зона „Бързи пари“, която носи моментална печалба. В кръстословиците е заложено предизвикателството да се съставят поне три думи, всяка от които да е с минимум по три букви. Всяка от кръстословиците, както и всяка от „Бонус думите“, се играе поотделно. За да са сигурни, че не са пропуснали някой от шансовете си, любителите на ребуси, могат да проверят дали печелят и на www.toto.bg.

Дори и талонът да не е печеливш, той може да се регистрира за участие в другата хитова игра на СПОРТ ТОТО – „Печалби плюс – суми за думи“, където също се редят думи с произволно изтеглени букви. Така избраните за участие в играта на живо по БНТ могат да си тръгнат с печалба от 1000 лв.

Най-важното обаче е, че всеки, който участва в игрите на Български спортен тотализатор, подпомага развитието на спорта, напомнят от тотализатора. СПОРТ ТОТО е единственият хазартен оператор, който отделя 33% от своите постъпления за насърчаване на физическата активност и подкрепа на спортните федерации у нас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото