Шарън Стоун в нова секс офанзива

Снимки: Branislav Simoncik/Vogue Portugal

Актрисата пресъздаде и прочутата сцена от „Първичен инстинкт”

На 61 години Шарън Стоун е в превъзходна форма и явно иска да ни припомни какво значи истинска жена в днешните джендър-флуидни, безполови времена.

По-рано през годината тя се снима гола за специален секс брой на португалския Vogue, а преди дни, по време на наградите „Жена на годината” в Берлин, легендарната актриса излезе да получи своето признание с ослепителна къса рокля и пресъздаде иконичната сцена с кръстосването на краката от „Първичен инстинкт”. Кадрите от еротичния трилър на Пол Верховен бяха вдъхновение и за някои от голите снимките във фотосесията за Vogue, които пък използват за декор прочутата къща на порно продуцента Джаки Трийхорн от филма на братята Коен „Големият Лебовски”.

А по време на награждаването в Берлин, Шарън Стоун се върна към създаването на „Първичен инстинкт”. „Преди години бях на снимачната площадка и режисьорът ми каза: „Може ли да ми дадеш бикините си. В тази сцена те не трябва да се виждат”, а аз отговорих: „Разбира се”. Тогава не знаех, че този момент ще промени живота ми”, каза Стоун.

Днес актрисата продължава да е заета и редовно участва в нови филми и сериали.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино