Швейцарците не отстъпват на бразилците и по жени

Швейцарските футболисти не отстъпиха на бразилските в мача в Ростов (1:1), а и жените им могат да завършат (поне) наравно в дуел по красота срещу половинките на южноамериканците. В „нежния“ отбор на Швейцария, липсва изявена звезда като приятелката на Неймар и топмоделка Бруна Маркезине, но средното ниво на сексапил също е много високо.

Авторът на изравнителния гол срещу бразилците Стивън Цубер от германския „Хофенхайм“ мачка чаршафите с бившата кандидатка за Мис Швейцария – Миряна Васович. Красавицата от сръбски произход е показвала страхотното си тяло и в други консурси за красота, а откакто е футболна съпруга и носи фамилията Цубер се изявява като модна дизайнерка.

Подложеният на мощен обстрел от бразилската атака вратар Ян Зомер вече повече от година се радва на ласките на брюнетката Алина. Студентката по право извади футболиста на „Борусия“ (Мьонхенгладбах) от двугодишна „суша“, в която той си нямаше гадже.

2002-2

„Телохранителят“ на Неймар в средата на терена Валон Бехрами има най-известната приятелка в целия национален отбор. Натурализираният косовар от „Удинезе“ излиза с русокосата швейцарска скиорка Лара Гут. Заради нея той се раздели със съпругата си, от която има две деца.

С напращялото си деколте и рокли с дълбоки цепки привлича вниманието Амина - гаджето на нападателя Харис Сеферович от „Бенфика“. Тя е особено активна в социалните мрежи, където редовно радва почитателите си с актуални снимки, подобно на Николета Лозанова, но нейните фотоси не са толкова предизникателни.

Много ефектна дама има и Гранит Джака. Полузащитникът на „Арсенал“ преди малко повече от година се ожени за пищната брюнетка Леонита Лекай, с която събра погледите на колегите си на тържеството на ФИФА за награждаването на най-добрите играчи в света.

2001-3

Не по-назад остава и защитникът Нико Елведи от „Борусия“ (Мьонхенгладчах), който се радва на близостта на знойната Александра Кръм, но двамата опитват да запазят връзката си далеч от светлината на прожекторите. За разлика от него младата надежда Бреел Емболо от „Шалке“ показва смело бременната си приятелка Наоми, която скоро ще го дари с дете.

2001-1

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят