Шефовете на "Ботев" с жест към феновете

Шефовете на "канарчетата" правят голям жест към фенове навръх 2 юни - Деня на клубния патрон Христо Ботев. Те ще дадат възможност на верните си привърженици да се докоснат лично до спечелената на 24 май Купа на България. Трофеят ще бъде изложен във фен магазина на базата в Коматево, а всеки желаещ ще може да се снима с нея в продължение на 10 дни - от 2 до 11 юни. Паралелно с това ще бъде пусната в продажба фланелката, с която героите от финала срещу "Лудогорец" (2:1) бяха облечени по време на триумфалното шествие по улиците на Пловдив. Тя ще струва 15 лв.

Клубът ще направи още един жест за фенове - всеки, купил фланелка, ще получи подарък - DVD със запис на финала и кадри от празненствата след триумфа.

Ще бъде пусната и лимитирана серия с картички на футболистите, които позират с купата.

Освен това всички стоки във фен-шопа ще са на промоционални цени с отстъпка до 30%. Още по-голямо ще бъде намалението за официалната фланелка от сезон 2016/2017 г., която има историческа стойност като екипа, с който "Ботев" завоюва третата си национална купа и пето голямо отличие в клубната витрина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ