Шеф от БФС плътно до националите

Йордан Лечков, първия вицепрезидент на БФС, ще бъде плътно до отбора по време на предстоящите световни квалификации с Франция и Швеция. Шефът във футболната ни централа се присъедини към лагера на нашите в „Бояна“, а след това ще замине за Париж, където нашият тим излизаме срещу Франция на 7 октомври. Националите пътуват с чартър за двубоя на „Стад дьо Франс“, където очакват подкрепа от 1200 сънародници.

Ден след срещата с „петлите“ отборът ще се придвижи до Стокхолм с редовен полет. На 10 октомври България играе с Швеция. За второто гостуване в БФС са постъпили заявки за около 300 билета от живеещи в Скандинавия българи, но е възможно бройката да се увеличи. Нашите се прибират в София, отново с чартърен полет.

В същото време селекционерът няма да е единственото ново нещо, с което националният ни отбор ще излезе в квалификациите срещу Франция и Швеция. В предстоящите два двубоя „лъвовете“ ще бъдат с изцяло нова екипировка, тематично посветена на140-годишнината от Априлското въстание. Феновете ще могат да се сдобият с новите екипи, които предстои да се пуснат в продажба в спортните магазини.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ