Шият коляното на играч от „Ботев“

Дълбока рана на коляното е била зашита още в съблекалнята след мача „Ботев“ - ЦСКА (2:6). Жертвата бе бразилецът от домакините Фернандо Виана, а д-р Георги Касабов се погрижи за травмата. Контузията бе един от поводите президентът на „Ботев“ Ангел Палийски да нападне жестоко съдията Валентин Железов и да го изкара виновник за срама. Седмица по-рано главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов направи същото след загубата с 0:1 от „Лудогорец“. Сега Палийски изчислил, че първият картон за отбора му бил при 2:0.

Никога досега не съм говорил за съдиите – каза босът. - Но вижте какво стана. Две дупки има в колената на Фернандо Виана. Безобразно съдийство. Ако така ще правим футбола, до никъде няма да стигнем.“

Палийски нападна ЦСКА и заради реванша в Лига Европа срещу „Маритимо“. Заради играта на „червените“ в Пловдив не можели да вдигнат играчите си за Португалия. Там ще е последният мач на Омар Косоко, който ще бъде продаден в ОАЕ за 250 000 евро.

На терена обаче ЦСКА бе тотален хегемон с неудържимо оръжие – вкаралия три гола Фернандо Каранга. Освен това два гола бяха отменени на гостите, които удариха и две греди.

За първи път „червените“ спечелиха на базата в Коматево, където играе отборът след завръщането в елита. В следващия кръг ЦСКА отново има пловдивски съперник - „Локомотив“ (Пд) гостува на „Българска армия“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ