Школата по изкуства направи грандиозен заключителен концерт

Традиционно, в края на всяка учебна година, Школата по изкуства при Първо българско читалище в Свищов прави заключителен концерт на своите възпитаници. В концерта участват най-изявените от младите творци, показвайки натрупаните знания и умения през годината.

На концерта, който се проведе в Камерната зала на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856“ присъстваха родители, педагози и ценители на музикалното изкуство. Представители на дирекция „Култура и културно наследство“ към община Свищов, начело с директора Росен Маринов, бяха сред гостите уважили събитието. Чрез изпълнения на китара, акордеон, пиано, и феерични танци в изпълнение на децата от балетната школа, учениците се представиха чудесно и донесоха наслада на публиката.

В края на концерта, секретарят на Читалището Геновева Танчовска поднесе букет цветя на ръководителя на Школата по изкуства Стефка Влахова и изрази благодарност към децата и техните педагози, за положеното старание и усърдието им през годината. Тя благодари на родителите за доверието, което гласуват на Школата, както и на гостите - за израза на внимание и интерес към концерта. Всички възпитаници на Школата получиха Свидетелство за завършен курс и картички – изненада от Читалището, с пожелания за лятната ваканция.

Такива картички ще получат и всички участници в детските състави към Читалището, както и децата, посещаващи Читалищната библиотека.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България