Шон Пен - Влюбен в скандала

Четири месеца преди на навърши 58 години, Шон Пен съобщи, че вече е изгубил тръпката по киното и върви към приключване на своята дълга любовна история с актьорската игра.

Легендарният изпълнител с репутация на лошо момче и амбиции на интелектуалец още преди време започна да разнообразява с режисиране, но сега той се прицели към литературата. Шон Пен пусна своя дебютен роман “Bob Honey Who Just Do Stuff”, който беше размазан от критиците и получи неофициалната и непрестижна титла “най-лоша книга на годината”.

Шон Пен беше предупредил, че някои хора ще разберат книгата му, а други няма да я разберат. Той се надяваше, че романът ще поляризира публиката и ще бъде едновременно обичан и мразен. Но за негово съжаление “Bob Honey Who Just Do Stuff” бе универсално оплют заради своята абсурдна несъстоятелност и чудовищна претенция. Романът, който трябвало да се интерпретира като някаква извратена критика на американското общество в епохата на президента Доналд Тръмп, разказва за наемен убиец в служба на правителството. Рецензиите за книгата в големите медии станаха сензация сами по себе си. Опитът за роман предизвика вълна от забавни и унизителни оценки. “Творбата” на Шон Пен беше определена като “отвратителена на едно ниво и глупава на много други нива”. В друго ревю пишеше, че “Пен пише проза сякаш отчаяно търси награда от американската асоциация по алитерация”. А много от критиците са по-директни и просто казват, че литературният напън на актьора е “боклук”.

Ако не друго, Шон Пен може да се утешава от лошите критики в прегръдките на хубави жени. Той все още е привлекателен за дамите и редовно е спряган в поредната звездна авантюра. През годините той е имал дълги семейни връзки с Мадона и колежката си Робин Райт, от която две деца. Преди няколко години Шон Пен започна любовна афера с Шарлийз Терон и двамата дори обявиха годеж, но тя го напусна след по-малко от две години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Силуети