Шоубизнес и дискотеки тръпнат в очакване на седемте екстравагантни цвята за прически

Неон в косите е ултрамодерният дрескод в средите на шоубизнеса и посетителите на дискотеки - затова те тръпнат в очакване на представянето на седемте екстравагантни цвята за прически, които ще бъдат промотирани на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив.

Постигането на зрелищния ефект "слънце в косите" дори и в най-непрогледния нощен мрак е сред най-впечатляващите иновации, които ще се демонстрират по време на форума в града под тепетата от 31 март до 2 април. Мистерията около този физически феномен, при който прическите греят на тъмно, разбулват създателите на серията с бои за коса "rEvolution Neon" на "Alfaparf". Официалната презентация за България на единствения в света продукт за подобно оцветяване на коса ще се състои на "Неоново парти" на 31 март от 19 часа, обявиха организаторите от "Christian of Roma".

Седем са неоновите цветове, включени в серията "rEvolution Neon". Имената на багрите са електриково червено, атомик жълто, лудо синьо, динамично оранжево, шокиращо зелено, секси лилаво и ексцентрично розово. На обикновена светлина боядисаните с тях коси изглеждат без промяна. Истинското забавление обаче настъпва на тъмно, когато към прическите бъдат насочени UV-лъчи или така наречената "бяла" светлина. Тогава косите засияват в характерните ярки флуоресцентни нюанси. Интересът към неоновите цветове за коса далеч изпреварва появата им на пазара, твърдят експертите.

Продуктът вече е хит и освен от почитателите на клубни партита, се очаква с нетърпение и от шоубизнеса и нощните заведения, където ще се превърне в ултрамодерен дрескод. Заявки за иновативната разработка има от няколко елитни обекта в страната, сред които и най-голямата дискотека на Балканите - "Галакси" в Пловдив, за обновяване на визията на персонал и танцьори със светещи в тъмното коси. Неоново шоу на топстилиста Джени Даурия ще бъде официалната премиера за България на този тип бои.

Заедно с екипа си той ще представи и колекция от прически в седемте екстравагантни цвята, предназначени за дискотечни забавления и за сценични изяви. Водещ "Неоновото парти" ще бъде Евгени Минчев, а Любо Киров ще забавлява гостите с хитовете си и кавъри на култови парчета. За широката аудитория неоновата серия ще бъде представена и на подиума в Палата 2 на Италианския фестивал на красотата и прическата, уточниха организаторите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл