Шофьор издъхна след удар в дърво

27-годишен мъж от Сухиндол е загинал при катастрофа на пътя край Павликени. Произшествието е станало в събота в 19,50 ч. По първоначална информация лек автомобил "Ауди", управляван от младия водач, движещ се в посока към Павликени, е напуснал очертанията на пътното платно и се е ударил в дърво.

Пострадалият шофьор бил откаран в тежко състояние във великотърновската болница, където по-късно е починал. Причините за произшествието са в процес на изясняване. На водача е взета кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувано досъдебно производство.

67-годишна пешеходка пък е пострадала в Лясковец. Произшествието е станало в петък следобед. По първоначална информация лек автомобил "Дачия", управляван от 63-годишен мъж, при маневра на заден ход е блъснал пресичащата зад автомобила пътното платно жена. Настанена е за лечение във великотърновската болница с фрактура на ключица, без опасност за живота.

Водачът е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. Взета му е кръвна проба за химичен анализ. По случая е започнато досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право