Шофьор пребил друг водач след гонка в Търново и се укрил

Снимка: Архив

Пострадалият е с травма на главата

Досъдебно производство за хулиганство се води в полицейското управление във Велико Търново.

Работата по случая е започнала, след като в 21,38 часа във вторник в управлението бил получен сигнал от 24-годишна жена, че непознат мъж е нанесъл побой на годеника й. Случката се разиграла на ул. „Кефалов” във Велико Търново.

От проведените до момента действия по разследването е установено, че въпросната вечер потърпевшият и годеницата му се движели по ул. «Никола Габровски» с лек автомобил «Фиат Типо», в района на кооперативния пазар застигнали лек автомобил «Мерцедес», чийто водач управлявал автомобила демонстративно.

За да избегне евентуална катастрофа, водачът на „Фиат”-а изпреварил „Мерцедеса”, след това другият водач направил няколко неуспешни опита да изпревари „Фиат”-а. На ул. «Кефалов» водачът на „Фиат”-а бил принуден да отбие, „Мерцедес”-ът спрял успоредно на него и водачът му започнал да обижда потърпевшия.

Разпрата прераснала в сбиване, при което водачът на „Фиат”-а бил ударен в областта на главата, а страничното стъкло на автомобила му счупено. След намесата на полицията пострадалият водач е бил откаран в Спешна помощ, където след оказана помощ е освободен. В хода на разследването е установено, че зад волана на мерцедеса е стоял 25-годишния М. А., който след напускане на местопроизшествието е оставил возилото пред дома си и се е укрил. Работата по изясняване на случая продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България