Шофьор се извини публично на жена, блъсната на пешеходна пътека

Шофьор на "Волво" блъсна жена на пешеходна пътека в Шумен рано сутринта в петък към 7,30 часа, а след инцидента вместо да бяга от медиите, се извини публично.

"Съжалявам, виновен съм. Развалих празника на жената, тя носеше бонбони в ръцете си...", разказа Калин Кръстев /42г./. За късмет инцидентът на бул. "Мадара" се разминал без сериозни травми за дамата, тя се ударила в калника на возилото, но после поискала шофьорът да я закара на работа. На мястото веднага пристигнали пътни полицаи, две патрулки съхраняваха мястото на инцидента повече от два часа, докато не приключиха прегледите на жената. От болницата информираха, че тя няма счупвания и средна телесна повреда, и колите бяха оттеглени.

И пешеходката, и шофьорът са бързали за работните си места. Водачът карал с 10-20 километра, но бил заслепен от слънцето, обясни той пред "Труд". Тестът с дрегер не отчел алкохол, шофьорът е правоспособен, съобщиха от полицията. Инцидентът предизвика големи задръствания от автомобили в центъра на Шумен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България