Ще напусне ли Ваня Стамболова „Фермата“?

Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова ще се изправи пред първото сериозно предизвикателство във „Фермата“, което може да й коства оставането в играта. Тази вечер тя беше избрана от дуелистката Нина за неин опонент на арената, двете ще се изправят една срещу друга в неделя вечер.

Въпреки че Ваня демонстрира желязна физика, уменията й в чукането на пирони и рязането с трион не са й стихия. Именно те обаче са част от изпитанията нещата, които ще трябва да преодолее, за да спечели част от битките на дуела.

Изборът на емигрантката в Лондон Нина да се изправи срещу доказал се спортист с множество медали беше посрещнат с изненада както от съфермерите й, така и от самата Ваня. Причината е, че на пръв поглед те по никакъв начин не са равностойни физически и се очаква Стамболова да я победи с лекота. Дали обаче ще има изненади и шампионката ще се прибере у дома, предстои да стане ясно в неделя. Със сигурност и двете дуелистки ще дадат всичко от себе си, за да се доберат до победата, защото всяка от тях има какво да докаже пред себе си и пред близките си. Ваня се надява да бъде първата жена-победител във „Фермата“, а Нина – да покаже на съпруга си, че има защо семейството им най-накрая да се завърне в родината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл