Юлия Скрипал е настанена във военна база

Юлия Скрипал

Юлия Скрипал е настанена във военна база от съображения за сигурност, съобщи „Сън“. 33-годишната дъщерята на бившия двоен агент Сергей Скрипал беше изписана от болницата след седмици на интензивно лечение.

През изминалата нощ Юлия е била под въоръжена охрана във военна база, за да не бъде направен нов опит за убийството й, разкри изданието. Бившият двоен агент още е в болницата, но състоянието му значително се подобрява и вече няма риск за живота му.

„Юлия е в болницата на военна база заради нейната собствена сигурност“, разкри източник от службите. Приятел на семейство Скрипал заяви, че „убиецът никога няма да бъде заловен“. По думите му човекът, който стои зад опита за убийство, „вероятно си пие водката в Москва“.

Братовчедка на Юлия Скрипал – Виктория, заяви, че тя най-вероятно няма да поиска политическо убежище на Острова, а ще иска да се върне в Русия. Инцидентът предизвика дипломатическа криза между Лондон и Москва. Британските служби обвиниха руските за покушението, докато от Кремъл отричат.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа