„Юрий Гагарин“ в „Камчия“ - Училище на бъдещето

Започна приемът на деца от 1 до 12 клас за учебната 2017/2018 г. в Частното средно училище „Юрий Гагарин” в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия”. Училището на бъдещето е лицензирано от Министерство на образованието и науката и е с усилено изучаване на руски и английски език, и информационни технологии. ЧСУ „Юрий Гагарин” получи и руска държавна акредитация за началното ниво на общообразователната дейност, с което „Камчия” се утвърди като водещ иновативен образователен център с гаранция за качествено образование, отговарящо на българските и руските образователни стандарти.

Училището разшири палитрата на профилираното обучение, като осмокласниците могат да избират интензивното изучаване на езици – руски и английски или да се насочат към информационните технологии. IT-технологиите навлизат и в началната степен на образование – от 1 до 4 клас. Малките гагаринци изучават руски и английски език още от първи клас. В началния, както и в горния курс, обучението е целодневно. През новата учебна година ще бъде разкрита и предучилищна група.

Възпитаниците на училището на бъдещето в „Камчия” показаха отлични резултати в престижни международни и национални конкурси и олимпиади, сред които: I-во място на Националната олимпиада по руски език, сребърен медал от Международната олимпиада по руски език в Москва, национален шампион по информационни технологии. Четвъртокласници пък се подготвят за участие в детска кръгла маса на ООН в Женева през юни, на която са поканени като финалисти в международния проект „Тетрадка на приятелството”. Възпитаниците на училището на бъдещето са също така с много постижения в областта на спорта и изкуствата.

Учителите в ЧСУ „Юрий Гагарин” обучават децата с много любов и с най-съвременните образователни технологии, а в 14-те извънкласните форми те откриват и развиват талантите им.

Частно средно училище „Юрий Гагарин” е разположено в една от най-модерните учебни бази в Европа, в среда, уникално съчетаваща най-съвременните постижения на строителството и архитектурата с чистата природа. „Камчия” въплъщава хармоничното единство между човека, Земята и Космоса.

Училището предлага и пансион, осигурени са медицинско обслужване и охрана.

Повече информация можете да намерите на адрес: https://www.sok-kamchia.com/

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование