Ямболия посече с брадва 35-годишна жена (обзор)

Криминалистите от Ямбол разкрили и задържали 61-годишен мъж за убийството.

Николинка израстнала по домове за сираци

Прокуратурата в Ямбол повдигна обвинение на 61-годишен мъж за убийство по особено мъчителен начин на 35-годишна жена. Сигнал в полицията, че в къща в града е намерен труп, е подаден в нощта срещу 11 ноември. Пристигналите криминалисти установили, че по тялото на жертвата има видими следи от насилие. За часове полицаите стигнали до заподозрения Димитър С.

Установено е, че той е ударил жената с брадва по главата. Оръжието на престъплението е намерено и иззето. Убитата е Николинка М., която е израснала по домове за сираци, съобщи радио “999”.

От 2010 г. живеела където свари, след като била изхвърлена от общински апартамент, въпреки, че успяла да осъди общината. От известно време Димитър я приютил в дома си на ул. “Крали Марко” в Ямбол.

Във фаталната нощ двамата се скарали, най-вероятно след алкохолен запой. 61-годишният мъж е осъждан за кражби преди десетина години и е лежал в затвора. Засега той отказвал да дава подробни показания при разпитите. Димитър е задържан за 72 ч., като прокуратурата ще поиска да бъде оставен за постоянно в ареста.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право