Парламентът ратифицира договорите за F-16

Две жени и дете в болница след катастрофа

Премиерът Борисов: F-16 ще са авторитет за всички в региона

17 души са ранени след катастрофа при автородео във Великобритания

Бивш министър експерт по делото „Хитрино“

Да помогнем на Микаела! Музиканти с благотворителен концерт за 12-годишното момиче

Президентът Радев: Роженският събор напомня как с дружни усилия можем да надмогнем апатията и да въздигнем България

Хулиган скъса униформата на полицай Приятелят му мятал камъни по патрулката

Пуснаха под гаранция и останалите двама обвинени служители от Фонд „Земеделие“

Мъж наръга с нож четирима души пред кафене в Хърватия

Каракачанов: Убеден съм, че ако БСП бяха на власт, щяха да купят същия самолет Списаревски управляваше най-модерния за времето си самолет, заяви министърът на отбраната

Народното събрание ратифицира договора за купуване на F-16

„Активни потребители“: 73% от насипния сладолед е замърсен

Вижте по колко държавни субсидии получиха партиите в последния транш по старата тарифа На тези, които не върнаха надписаните пари, са им удържани 30%

Разписанието на БДЖ вече е и в Google Maps

10 деца са пострадали в катастрофи от началото на годината в Търновско По 20 момчета и момичета на занятие преминават през площадките за пътна безопасност и приложно колоездене в село Балван

Голям интерес отчита Областната дирекция на МВР във Велико Търново към изградените площадки за пътна безопасност и приложно колоездене в село Балван. Това съобщи в понеделник полицейски инспектор Красимир Косев от сектор „Пътна полиция” в старата столица. Средно около 20 деца преминават на занятие през специализираните площадки и се забелязва, че стават все по-дисциплинирани и запознати с правилата, коментира инспектор Косев.

Девет са тежките пътни произшествия във Великотърновска област от началото на годината, при които са пострадали 10 деца. Четири от тях са ранени, возейки се в автомобил, три като колоездачи и три – като пешеходци. През същия период на миналата година пострадалите деца на пътя са били 20.

Великотърновската полиция е набелязала мерки през цялата ваканция за превенция на пътния травматизъм. Тази седмица засилени проверки ще има край училищата по повод празненствата, свързани с края на учебната година. Ще бъдат проверявани шофьорите на автобуси, които ще превозват децата на екскурзии.

Още пет инициативи под надслов „Да пазим децата на пътя” ще бъдат проведени с малчугани от Центровете за работа с деца и младежи в региона, които ще раздават листовки на водачите за повишено внимание. На 2 юли се открива и традиционната Детска полицейска академия, чийто домакин тази година ще е град Дебелец.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.