Президентът Радев: Свободата на словото не е отговорност единствено на издатели и журналисти, тя е битка на всеки гражданин Държавният глава връчи президентски плакет „Св. св. Кирил и Методий" на СБЖ

Мая Василева е новият зам.-изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане

Графа и жена му на фестивала в Кан (СНИМКИ)

7 дрехи, които правят фигурата пълна

Близките на жертвите в катастрофата край Своге ще получат по 50 000 лева

Представиха сборник в чест на преподавателя във ВТУ проф. Стоян Буров Събитието се състоя в читалнята на Централната университетска библиотека

Условна присъда и пробация за деца наркопласьори

БАБХ: Няма халогенирани разтворители в зехтина на българския пазар

Издирват ромски съкровища в Северозапада и отвъд Дунав

10 май – Ден на кариерата в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“

10 май е обявен за Ден на кариерата в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и ще се проведе в новата сграда на вуза на бул. „България 236 от 10.30 до 13 часа.

Организатори са Университетският информационен център за кариерно развитие и Студентският съвет към ПУ, а в събитието своята дейност ще представят 31 фирми и институции от държавния и частния сектор. Сред тях са енергийни дружества, банки, компании от хранително-вкусовия сектор, преводачески агенции, фондации и неправителствени организации, държавна администрация, кол центрове, IT фирми.

Студентите ще имат възможността да се срещнат с евентуални бъдещи работодатели и да зададат въпросите, които ги вълнуват, обясни проф. Дора Левтерова, директор на Университетския информационен център за кариерно развитие на ПУ „Паисий Хилендарски“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.