100% от капитала на ТБ „Виктория“ ЕАД на тезгяха, КТБ (в несъстоятелност) стартира процедура по продажбата

100% от капитала на ТБ „Виктория“ ЕАД е тезгяха за продан, КТБ (в несъстоятелност) стартира процедурата, съобщават от пресцентъра на КТБ (в несъстоятелност).

С решение от 29.06.2017 г. Управителният съвет на ФГВБ на основание чл.87, ал.5, във връзка с ал.8 и 9 от Закона за банковата несъстоятелност даде разрешение на синдика на „Корпоративна търговска банка” АД (в несъстоятелност) – КТБ АД (н), да стартира процедура по продажба на 100% от капитала на ТБ „Виктория“ ЕАД и цялостната експозиция на eдноличния собственик на капитала към ТБ „Виктория“ ЕАД.
До 21 юли 2017 г. е срокът за подаване на писма за интерес към придобиването на 100% от капитала на ТБ „Виктория“ ЕАД и цялостната експозиция на eдноличния собственик на капитала към ТБ „Виктория“ ЕАД.
С оглед гарантиране на прозрачност на процедурата по продажбата на ТБ „Виктория“ ЕАД, е публикуван маркетинговият документ за инвестиционна възможност, заедно с придружително писмо към него. От банката в несъстоятелност уточняват, че маркетинговият документ се представя единствено с цел да информира потенциалните купувачи за съществуващата инвестиционна възможност.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Това не е банка, а призрак на банка, след като Цветан Василев я съсипа и нея. Но той си стой в Сърбия и брой пачките.

  2. А с Василев какво се случва? Кога най-после ще бъде екстрадиран и съден за наглата кражба на парите на вложителите в пирамидата КТБ?

  3. Дано се намери по-бързо купувач и да се вземе добра цена за тази банка, за да могат повече депозанти в пирамидата на Цецо Василев да си получат обратно парите!

  4. И последните остатъци от КТБ ще бъдат продадени, но въпреки това все още нямаме осъдените или поне вкарани в затвора лица отговорни за липсата на 4 млрд лева от нашите пари. Това не е нормално и това не е държава. В нея всеки, който не е крадец е осъден да бъде мачкан. Докато не започне да има поне някаква справедливост няма да се оправи нищо.

  5. Абе, къде е фараон Цветан Василев и защо още е на свобода?

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.