АПИ: През нощта се очаква снеговалеж, отложете пътуванията за сутринта

Арестуваха мъж, опитал се да пробие с колата си охраната на американска военна база във Великобритания

Съдът остави в ареста полицай, обвинен в покровителство на криминални лица

Николина Ангелкова: Ще работим с Индия за увеличаване на туристите и привличане на инвестиции

Кметът на Свищов откри Коледен благотворителен базар Изложението ще остане в парка на площад "Свобода" от 18 до 24 декември

Цацаров прехвърля 10 тежки дела на следствието (обзор) Борислав Сарафов встъпи в длъжност в НСлС

Полицията в Сливен издирва 48-годишен мъж

Бивш моряк загина в пожар

Сертификационни стрелби се проведоха на Учебен полигон „Ново село“

Бивш лейтенант на Очите в затвора за превишена скорост

Петима от побойниците в Асеновград ще лежат в затвора от 8 до 22 месеца, шестима се разминаха с условни присъди

Област Шумен усвоява 37 млн. лв. за пътища

41 млн. евро допълнително получи България по Международен фонд „Козлодуй“

Плувен празник „Коледни делфини“ зарадва 88 деца

Нено Димов подписа договор за инсталациите за отпадъци на Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово

100% от капитала на ТБ „Виктория“ ЕАД на тезгяха, КТБ (в несъстоятелност) стартира процедура по продажбата

100% от капитала на ТБ „Виктория“ ЕАД е тезгяха за продан, КТБ (в несъстоятелност) стартира процедурата, съобщават от пресцентъра на КТБ (в несъстоятелност).

С решение от 29.06.2017 г. Управителният съвет на ФГВБ на основание чл.87, ал.5, във връзка с ал.8 и 9 от Закона за банковата несъстоятелност даде разрешение на синдика на „Корпоративна търговска банка” АД (в несъстоятелност) – КТБ АД (н), да стартира процедура по продажба на 100% от капитала на ТБ „Виктория“ ЕАД и цялостната експозиция на eдноличния собственик на капитала към ТБ „Виктория“ ЕАД.
До 21 юли 2017 г. е срокът за подаване на писма за интерес към придобиването на 100% от капитала на ТБ „Виктория“ ЕАД и цялостната експозиция на eдноличния собственик на капитала към ТБ „Виктория“ ЕАД.
С оглед гарантиране на прозрачност на процедурата по продажбата на ТБ „Виктория“ ЕАД, е публикуван маркетинговият документ за инвестиционна възможност, заедно с придружително писмо към него. От банката в несъстоятелност уточняват, че маркетинговият документ се представя единствено с цел да информира потенциалните купувачи за съществуващата инвестиционна възможност.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Това не е банка, а призрак на банка, след като Цветан Василев я съсипа и нея. Но той си стой в Сърбия и брой пачките.

  2. А с Василев какво се случва? Кога най-после ще бъде екстрадиран и съден за наглата кражба на парите на вложителите в пирамидата КТБ?

  3. Дано се намери по-бързо купувач и да се вземе добра цена за тази банка, за да могат повече депозанти в пирамидата на Цецо Василев да си получат обратно парите!

  4. И последните остатъци от КТБ ще бъдат продадени, но въпреки това все още нямаме осъдените или поне вкарани в затвора лица отговорни за липсата на 4 млрд лева от нашите пари. Това не е нормално и това не е държава. В нея всеки, който не е крадец е осъден да бъде мачкан. Докато не започне да има поне някаква справедливост няма да се оправи нищо.

  5. Абе, къде е фараон Цветан Василев и защо още е на свобода?

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.