Двама души са ранени при верижна катастрофа на магистрала „Тракия“

Ремонтират надлез на изхода на Бургас

Пороен дъжд наводни улиците на София

Запазват паветата в Стара Варна

Меси: Турнирът за Аржентина сега започва

Министър Петкова: Пожарът в ТЕЦ „Марица-изток 2“ няма да се отрази на сигурността на енергийната система

Северна Македония е изпълнила критериите за старт на преговорите с ЕС, заяви Ципрас

Данъчните и полицията още не са готови с проверките на къщите за гости

Англичанка почина на борда на самолет на връщане от Слънчев бряг

Стадион „Сан Сиро“ ще бъде сринат

Серийният убиец от Кипър се призна за виновен

Камерун пада, плюе и обвинява в расизъм

Гешев: Гранични полицаи са участвали в престъпната група за трафик на мигранти

Задълбочаване на партньорството между ГЕРБ и румънската НЛП обсъдиха Борисов и Людовик Орбан

Горящият комин на ТЕЦ „Марица Изток 2“ се е срутил

110 ученици рисуваха и писаха за индустрията Таблети, книги и грамоти получиха най-добрите

На тържествена церемония в Шумен на 1 юни бяха наградени най-добрите участници в конкурса „Индустрията в моя регион“. Той се организира от Химикотехнологичния и металургичен университет и Българската асоциация на металургичната индустрия. Инициативата е под патронажа на кмета на Шумен Любомир Христов и се провежда с финансовата подкрепа на „Алкомет“ АД.

110 ученици от Шумен и областта се включиха в надпреварата.

Снимки: Община Шумен

Гости на награждаването в танцувалната зала на Младежкия дом бяха зам.-кметовете Найден Косев и Росица Антонова, Хюсеин Юруджу, изпълнителен директор на „Алкомет“ АД, Политини Паунова, изпълнителен директор на Българската асоциация на металургичната индустрия и доц. д-р. Розина Йорданова от Химикотехнологичния и металургичен университет.

Във възрастова група 5-8 клас за есе бяха отличени творбите на шестима ученици. Валерия Славчева, ученичка в пети клас от IX ОУ „Панайот Волов“, Берна Юнуз, ученичка в шести клас от СУ „Васил Левски“ и Баръш Хайредин от осми клас на ПГМЕТТ „Христо Ботев“. Те получиха таблети и грамоти. Божидара Йовчева, ученичка в шести клас от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Велики Преслав, Ивелина Велева също шестокласничка от IX ОУ „Панайот Волов“ и Николай Димитров, ученик в осми клас от УЛК „Сладкодумци“ към ЦПЛР-ОДК бяха наградени с книги.

Във възрастова група 9-12 клас за есе таблети и грамоти за успешното си представяне получиха Александър Огнянов от ПЕГ „Н.Й.Вапцаров“, Денислав Маринов от СУ „Йордан Йовков“, гр. Тутракан и Галин Николов от клуб „Журналист“ към ЦПЛР-ОДК. С грамоти и книги от асоциацията на металургичната индустрия бяха наградени Денислав Ангелов, ученик в девети клас от СУ „Сава Доброплодни“, Мариета Петкова, ученичка в девети клас от ПЕГ „Н.Й.Вапцаров“ и Саид Саид, възпитаник на ЦПЛР-ОДК.

Конкурсът има и съпътстващ раздел за рисунка, в който се включиха деца до 4 клас. Бяха отличени Алия Акмарал на 10 г. от Арт школата към ЦПЛР-ОДК, Петра Ангелова на 10 г. и Сияна Радева на 6 г. от Арт школа „Чифлигарови“. Те получиха таблети от „Алкомет“ АД. Ахмед Ахмед от трети клас, Даяна Василева и Дилара Фикрет също от трети клас бяха наградени с книги от Асоциацията на металургичната индустрия.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Скоро за партията, целите проводници и как малък бойко ял филия с мас и чел винету… докато тичал зад топката.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.