12 кандидати за строителен надзор на участък от Софийския околовръстен път

12 са отворените оферти за строителен надзор при проектирането и строителството на над 6 км от Софийския околовръстен път в отсечката от „Цариградско шосе“ до „Младост“, съобщиха от Агенция пътна инфраструктура. Индикативната стойност на обществената поръчка е 2 091 000 лв. без ДДС.

Отворените оферти от Агенция „Пътна инфраструктура“ са на:

- Обединение „Трафик Сърч“, в което участват: „ТрафикХолдинг“ ЕООД и Сърч Корпорейшън Ltd.;

- ДЗЗД „ССС“, в което са:“Сник“ ЕООД, „СС-КОНСУЛТ“ЕООД и ЕТ „КРЕМЕНА ДИМИТРОВА БГ“;

- „Рутекс“ ООД;

- Обединение „СОП-ЮГ 2018“, в което са: „КОНСУЛТАНТСКА ИНЖЕНЕРНА ГРУПА“ ООД, „АЙСИ КОНСУЛЕНТЕН ЦИВИЛТЕХНИКЕР“ ООД, „ИПСИЛОН КОНСУЛТ“ ЕООД, „ПИ ЕС КОНСУЛТ“ ЕООД и „ТРЕНКАДИС“ ЕООД;

- Обединение „ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ СОФИЯ 2018“, в което са: „Рубикон инженеринг“ ЕАД и „Градежен Институт Македония АД;

„РИНГ ИНВЕСТ“ ДЗЗД, в което са: “ИНФРА ИНВЕСТ“ ООД, „ИНФРА КОНСУЛТ ГРУП“ ООД и „СЪРЧ КОРПОРЕЙШЪН“ СРЛ;

- Обединение „СОП 2“, в което са: “3TI PROGETTI ITALIA – INGEGNERIA INTEGRATA” S.p.A и „КОНТПАС“ ЕООД;

„ТРАНСКОНСУЛТ БГ“ ООД;

- Обединение „ГУП КОНСУЛТ“, в което участват: “ТРИ-ЕС“ ЕООД, „КОНСУЛТ ИНЖЕНЕРИНГ“ЕООД и „ЕН АР КОНСУЛТ“ ЕООД;

- „Пътинвест-Инженеринг“ АД;

- „ПЪТКОНСУЛТ 2000“ ЕООД;

- Обединение „Инфрам Инт“, в което са: „Инфрам“ а.с. и „Интконс“ ЕООД.

Началото на проектния участък е при км 35, което е малко след края на пътния възел при пресичането на бул. „Цариградско шосе“ и Софийския околовръстен път. Краят е при км 41, където ще се свързва с реконструирания през 2012 г. участък от СОП. Отсечката ще бъде с две платна с по 3 ленти за движение в посока, средна разделителна ивица, разделителни ивици между локалите и директното трасе, 2 локални платна и тротоари. Пресичането на Софийския околовръстен път с по-големите пътни артерии в района ще се осъществява чрез 4 пътни възела - п. в. „Стар Лозенски път“, п. в. Патриарх Герман“, п. в. „Самоковско шосе“, п. в. „Младост“. Ще бъдат изградени 3 пешеходни надлеза и мостове над р. Искър и р. Кална. Предвидена е реконструкция на водопроводи, канализация и газоразпределителна мрежа, както и изместване на инженерни съоръжения, телекомуникации и др.

С реализацията на проекта ще се улесни движението на транзитния трафик и връзката между автомагистралите „Струма” и „Тракия”. Индикативната стойност за изграждането на отсечката е 123 млн. лв. без ДДС. На 29 юни бяха отворени постъпилите осем оферти за изпълнение на строително-монтажните работи.

Коментари

Задължително поле