12 прелестни създания, познайте кое е мъжко

Организаторите на популярния конкурс за красота на Острова „Следващият топ модел на Великобритания“ влязоха в розовите новини 6 седмици преди неговия старт, като включиха в поредното му издание транссексуална участничка.

22-годишната Талула-Ив Браун има черен колан по карате, води собствен блог и наскоро е спечелила титлата „Мис Трансджендър – Бирнингам“. Работи в бар и определя визията си като „мигновено разпознаваема“. Вярва, че може да спечели, защото е различна.

Преди време влезе в новините с решението да замрази собствената си семенна течност преди смяната на пола, за да може някой ден „да стане баща“.

Сред останалите участнички са танцьорка на пилон, татуирана сервитьорка, мажоретка-веган и запалена геймърка, пише „Дейли мейл“.

Традиционно в надпреварата участват 12 момичета. Победителят получава договор с известна модна агенция.

Ако все още не се разбрали коя е Талула-Ив, ето я:

3ce6603800000578-4202026-talulah_eve_brown_22_is_the_first_transgender_contestant_to_comp-a-13_1486541929572

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. „Бирнингам“,“Ако все още не се разбрали“ „Бирмингам“ и „не сте“ се пише,бре „ТРУД“-но мислещите драскачи!

  2. Това ли са европейските ценности, за които безспирно бляботят всички наши политици и тях ли ги пере педерастията? Живата разумна Природа е създала мъжко и женско, а западноевропейците и краварите го обърнаха на педераст и педераст, е те за това трябва да загине тази част от човечеството, защото деградираха безвъзвратно.

Отговорете