1200 лева на месец са достатъчни за “Ваканция без край”

Често закърпваме семейния бюджет, плащаме сметки, купуваме някоя нови дрехи за децата, ремонтираме колата или къщата, а когато дойде време за почивка се оказва, че пари за ваканция НЯМА. А сега си представете, че отнякъде ви идват 1 200 лева всеки месец в продължение на 10 години. И най-накрая можете да ги използвате, за да поглезите себе си и семейството. Как бихте могли да ги оползотворите?

На първо място избършете праха от куфарите и паспортите, защото 1 200 лева са напълно достатъчни да организирате екскурзия с цялото семейство на различна дестинация всеки месец. Благодарение на новите нискотарифни самолетни компании, можете да посещавате по една европейска дестинация 12 пъти в годината и там да изживеете невероятни емоции. Това означава в рамките на само 6 месеца да посетите най-популярните дестинации - Барселона, Рим, Париж, Лондон и др. Ако предпочитате по-екзотични кътчета, можете да резервирате билетите си за Мароко, Египет и Дубай. Всички тези дестинации дават възможност да се срещнете с нови култури и да опознаете нови светове. Луксозните и по-дълги почивки също са възможни с 1200 лева. Достатъчно е само да разредите пътуванията и да ги ограничите до 3-4 пъти в годината. Плаж в Тайланд, ски в Алпите или слънце и приключения в Бали са само част от възможностите за незабравима ваканция. Кратки изчисления показват, че ако 4 месеца пестим по 1200 лева, бихме могли да се окажем на някое от изброените места с любим човек.

1200 лева на месец за 10 години - точно толкова е печалбата, която може да бъде спечелена от новата лотарийна игра на СПОРТ ТОТО „ Ваканция без край“. За да достигнем до тях са нужни само 3 лева, които да направят следващото десетилетие безгрижно и незабравимо. Общият размер на заложените във „Ваканция без край“ печалби е 9 212 000 лева. Освен призовите суми в талоните има още две от по 50 000 лева, 40 по 5 000 лв. и още милиони печалби от 3 до 1000 лв.

Другите предложения на тотализатора също са доста апетитни. Любимата игра на Мюмюне Мехмедова от Варна – „Златната акция“ ѝ донесе невероятна печалба от 100 000 лева. Само преди броени дни Емине Сюлейманова грабна 50 000 лева от занимателната главоблъсканица - „Шампионска кръстословица”. И двете дами са много щастливи от печалбите и нямат търпение да направят лятото си незабравимо.

От СПОРТ ТОТО напомнят на почитателите на моментните лотарийни игри, да не забравят да предоставят своята карта ТОТО КЛУБ при всяка покупка на талони. Това им носи още шансове за бонус печалби от програмата за лоялност на тотализатора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото