На 84 площадки в София учат децата на безопасност на движението Фандъкова: Повдигнахме над 330 и осветихме 200 пешеходни пътеки

Столичният кмет Йорданка Фандъкова: Загубите в системата са над 60% До 2025 г. са осигурени 800 млн. лв. за водния сектор в най-големия град

Отказахме офертата за изтребители Ф-18 Остават Ф-16, “Грипен” и “Еврофайтър”

Патриотите си тръгнаха от МС, без да обявят решение Очаква се утре сутрин Валери Симеонов да направи изявление

До 5000 лв. за далечни роднини

Меган Маркъл – бременна и сияйна на благотворително събитие

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 21 ноември 2018

Груевски във фейсбук: Продължавам борбата за македонската кауза

Белият дом загуби битка със Си Ен Ен Върна акредитация на журналист

Лекарският съюз иска отпадането на вторичния профилактичен преглед Пациентите масово не се явяват на него и парите оставали неусвоени

Председателят на ВКС е нарушил установения ред на държавното управление

Замесиха „Берое“ в уреден мач

Над 460 км второ и третокласни пътища ще бъдат обновени с пари от ОПРР

Унгария даде убежище на Груевски

Иван Цветков стана скаут в „Лудогорец“

13 бакалаври отличници във Випуск-2016 на Химическия факултет в ПУ

78 бакалаври и 66 магистри от Химическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ получиха дипломите си на тържествена церемония днес в спортната зала на висшето училище в присъствието на ректорското и деканско ръководство и представители на „БИОВЕТ“-Пещера.

Сред завършилите бакалаври има 13 отличници, а първенец на випуска е Миглена Златкова Аладжова от специалност „Медицинска химия“ с успех 5,99. Четирима пък са пълните отличници от общо шестте магистърски програми.

„Изпращаме с гордост поредния випуск химици. Убеден съм, че те ще допринесат за утвърждаването на престижа на Химическия факултет и ще оправдаят нарастващото доверие на работодателите към нашите кадри“, заяви деканът на факултета доцент Веселин Кметов. Според него дипломантите са отлично подготвени специалисти в професионално направление, в което ученето е трудно, а професията – изключително отговорна.

„Пожелаваме им решимост и дръзновение в преодоляване на трудностите в живота, радост и щастие от успехите, здраве и късмет. Дано скоро да ни гостуват в обновена сграда на Химическия факултет“, пожела деканът доц. Веселин Кметов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.