На 21 август 2019 да почерпят

Българин стана 7-и на световното по плуване

Испания прати военен кораб в Лампедуза, за да ескортира съд с мигранти

Сирийската армия блокира турски наблюдателен пункт

Роман Безяк: „Лудогорец“ е фаворит, но „Марибор“ не е за отписване

ТЕЦ „Бобов дол“ изгаря по 93 тона боклуци на денонощие

Русия показа най-новия си разузнавателен дрон (ВИДЕО) „Алтиус-У“ се управлява чрез спътников канал

Орлин Павлов в дует с Михаела Филева Записват песен към филма „Завръщане”

Хеликоптер се разби в Гърция, загинаха трима души

Сълзотворен газ, палки и водни оръдия срещу кюрдски демонстранти в Турция

Предлагат разредена белина като лекарство-чудо

Беларускиня с дебют в каяка за България

Меркел: Търсим решение за ирландската граница, без преразглеждане на споразумението за Брекзит

Втора клада под „Струма” готова да лумне всеки момент Планина от пластмаси продължава да е струпана на метри от обгорелите колони

Бундесбанк: Разликата между „старите” и „новите” членки на ЕС намалява

13-годишен ученик от Балчик е „Отличник по данъци“

13-годишен ученик от Балчик спечели наградата „Отличник по данъци “ на Националната агенция за приходите. Победителят Марин Георгиев участва в играта, като до момента е събрал 365 точки от максимално постигнатите на тестовете 395. Момчето, което учи в ОУ“Антим I“ в морския град, получи аткрактивна награда-камера за екстремни спортове, която му беше връчена от директора на офиса на НАП в Добрич Димитър Димитров.

Играта “Play за награда“ е част от образователния проект на Агенцията „Влез в час с данъците“, която акцентира върху данъчни видео уроци. След видео курс всеки ученик, който се е регистрирал на www.vlezvchas.bg, може да тества знанията си с няколко кратки въпроса и да се състезава за 20 големи награди. Участниците могат да спечелят дронове, електронни книги, портативни говорители или камери за екстремни спортове. Всяка събрана точка от верен отговор е шанс за печалба.

Проектът на НАП „Влез в час с данъците“, който се подкрепя от Министерството на образованието и науката, продължава и през тази учебна година. До края на изминалата година данъчни уроци в Добрич бяха изнесени във Финансово-стопанска гимназия „Васил Левски“, Езикова гимназия „Гео Милев“ и ПГ по туризъм „П. К. Яворов“, където екипът от лектори запозна учениците по темите „данъци” и „осигуровки”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.