Омбудсманът: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Вандали изпотрошиха над 40 коли в Пловдив

Ето кои институции ще проверяват сделката за ЧЕЗ

32 цивилни са загинали при бомбардировките на Източна Гута днес

Туристическите пакети ще поскъпнат 2-3 пъти Българинът се стяга за патриотични екскурзии за 3 март

Гинка Върбакова, която купи активите на ЧЕЗ: Нашите намерения са за отговорно отношение към милионите клиенти

Трите момичета, държани затворени в „Люлин”, никога не са ходили на училище

1300 лв глоба за жена, ударила директорка на детска градина

Снимка: Архив

Районният съд в Павликени постанови 1300 лв глоба за жена, която ударила директорка на детска градина. Наказанието е наложено след споразумение с прокуратурата за освобождаване от наказателна отговорност и налагане на административна санкция по реда на чл. 78 А от НК на извършителката.

Салиме Х. е призната за виновна за това, че на 17 юли тази година в павликенското село Дъскот в двора на целодневна детска градина ударила длъжностно лице. Жената се нахвърлила върху Пенка Б. и захванала да я налага с юмруци по главата при изпълнение на службата й. Разярената извършителка и причинила лека телесна повреда.

На 7 септември 2015 г. Салиме Х. подала заявление до директора на ЦДГ, че желае детето й да посещава и да се храни в детската градина и подписала декларация, че ще заплаща до 10-то число на месеца таксата за предходния месец. В злополучния ден след като довела детето си, майката заявила на Пенка Б., че отива да изтегли пари и обещала, че до 10 часа ще заплати дължимите такси за цялата година. Тя не ги била плащала и сумата, която дължала била около 200 лв.

Жената всеки месец вземала детски надбавки, но винаги намирала причина да не плати дължимата в детската градина такса и дори ставала агресивна, когато и се поставял този въпрос.
Около 16,30 часа Салиме Х. влязла заедно с двете си децата в двора на забавачката, приближила директорката, която била с гръб към нея и започна да й нанася удари. По време на саморазправата агресивната майка крещяла, че няма да допусне да и искат повече пари.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.