На 21 март 2018 да почерпят

Генков на преговори с „Локо“ (София)

Прахът на Стивън Хокинг ще бъде положен в Уестминстърското абатство

Полицията в Пловдив издирва мъж, намерил портфейл с много пари и не го върнал

Старт на ремонта на „Графа“ с финала на европредседателството Корейци искат да правят тикет системата на София

Реферите стягат редиците през уикенда

Висшето поскъпва с 12 на сто от есента По-евтино ще бъде обучението само в Софийския университет, намаленията са между 200 и 500 лева

Доналд Тръмп заяви, че може да се срещне с Владимир Путин в най-близко бъдеще

Тъмната страна на вечното дерби

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 март 2018

Язовир “Кърджали” е започнал да прелива

Без банкови такси за плащане към ведомства Прилагането на облекчението ще зависи от всяко ведомство

Отказват на клиент да му продадат алкохол, той хвърля ръчна граната Двама души бяха убити и още няколко ранени в столицата на Молдова Кишинев

„Люлин“ предава от Марс

Руското МВнР покани всички посланици на среща по случая Скрипал на 21 март

15 000 лв. не стигат за паметника на Левски в Пещера

Кметът на Община Пещера Николай Зайчев (вляво) и скулпторът Спас Киричев подписват договора за изработването на паметник на Васил Левски в града. Авторът обещава да завърши монумента до края на месец април.

Кметът на Община Пещера Николай Зайчев и скулптурът Спас Киричев подписаха договор за изработването в родопския град на паметник на Васил Левски. Той ще струва 30 000 лева, а кампанията за набиране на средства бе стартирана от местния общински комитет “Васил Левски” през ноември 2016 година. Фирми, граждани и обществени организации са дарили до момента 15 000 лв, като най-голяма сума – 8000 лв., е отпусната от “Биовет” АД. Общинска банка и “Булфарма” са превели по 1000 лв., ОББ – 500 лв., останалите пари бяха събрани по време на Коледен базар и футболен турнир в Пещера, а в дарителската акция се включиха от Дружеството на диабетно болните и Съюза на офицерите и сержантите от запаса.

В момента в Пещера продължава кампанията за набирането на останалите 15 000 лв., за да може за 180-годишнината от рождението на Апостола на свободата на 18 юли паметникът да бъде монтиран в града, допълни председателят на Общински комитет “Васил Левски” Люба Шопова. Всеки желаещ може да дари и да спомогне за това и в Пещера да има паметник на Апостола на свободата. Даренията са със строга отчетност и прозрачност, увериха от Общински комитет “Васил Левски” и предоставиха банковата кметка на кампанията за паметник на Апостола:

Общинска банка
Банков код: BIC: SOMBBGS
Сметка: IBAN: BG 06SOMB91308432970244, вид плащане 44 51 00

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.