17-годишен с опасност за живота, намушкан в корема при скандал заради бивша

Снимка: Архив

22-годишният извършител и момичето са издирени, след като избягали и се крили във Варна

17-годишен е с опасност за живота, след като бил намушкан в корема от 22-годишния настоящ приятел на момиче, с което ходел преди. Непълнолетният е в интензивното отделение на болницата в Разград, а извършителят и момичето, заради което е станала разправията и е присъствало на нея, са издирвани два дни, след като се укрили във Варна.

Скандалът е станал към 23,50 часа в петък в Градския парк в Разград. Там 22-годишният младеж и 21-годишната му приятелка попаднали на 17-годишния, с когото тя ходела преди време. Стигнало се до остра размяна на реплики и по-големият извадил нож, с който нанесъл няколко порезни рани по ръцете и намушкал малкия в корема. После извършителят и гаджето му заминали скоростно за Варна, където по първоначални данни учели. Укрили се и се наложило да бъдат издирвани със съдействието на областната дирекция на МВР там.

21-годишната е намерена в събота, но отказала да каже къде е настоящия й приятел и какво е станало. Тя е била задържана и ще се установява дали няма данни за подбудителство от нейна страна.

В неделя преди обед полицаите успели да намерят във Варна и извършителя на намушкването, който също е арестуван и закаран в Разград за разпити.

Работата по установяване на обстоятелствата от престъплението продължава, а в болницата се борят за живота на момчето.

Коментари

Задължително поле