20 000 евро струвало убийството на варненски диджей

Съдът задържа под стража поръчителя на зверството

20 000 евро е получил 50-годишният Константин Веселинов, за да убие популярния варненски диджей Тодор Тодоров - DJ Teddy. Това стана ясно, след като по искане на прокуратурата

Варненският окръжен съд задържа под стража поръчителя на зверството Григор Колев. Разследването на случая приключи 4 г. след фаталния край на Тодоров. Той бе наръган няколко пъти с нож пред дома си в кв. "Левски" късно вечерта на 26 февруари 2015 г.

Преди месец прокуратурата обвини като пряк извършител Веселинов, а преди дни уличи и подбудителя. В съдебната зала 47-годишният Григор Колев неуспешно поиска по-лека мярка, като посочи, че се грижи за възрастната си баба и двете си деца и не се е укрил, след като е разбрал, че наетият от него килър е арестуван.

От прокуратурата посочиха, че по време на разследването са събрани достатъчно писмени доказателства и експертизи за вината на Григор, който ще отговаря като подбудител на умишлено убийство, извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Зад решетките процес чака и фактическият извършител, който бе задържан под стража през юли.

Коментари

Задължително поле