Българските антарктици стигнаха до остров Ливингстън

Скатов се подготвя за изкачването на 14-ия си връх

Шеф на „Нисан“ арестуван за измами Укривал доходи и харчел фирмени пари за лични нужди

Испания иска гаранции за Гибралтар в проектоспоразумението за Брекзит

Обучават лекари и психолози за ранно откриване на депресия

Соня Йончева идва в България Звездната прима пристига за кинопремиера

Над 200 ученици се запознаха с културата и традициите на Австрия Областният управител на Велико Търново проф.Любомира Попова прие посланика на Австрия

22 г. затвор за двама трафиканти на хероин

Германия прекрати оръжейния експорт за Саудитска Арабия

Млади изследователи от Стопанска академия представиха свои разработки Творческите работи бяха презентирани на 11-та докторантска научна сесия

КПКОНПИ е внесла иск за отнемане на имущество от Евелин Банев-Брендо и семейството му на стойност 23 275 542 лева

Гуардиола виновен за кризата на Германия

Искат забрана на Иванчева и Петрова да напускат страната

Треньорска рокада в „Левски“ заради вратарите, Михайлов пред подпис

Специализираната прокуратура с подробности за ареста на Петко Дюлгеров

20 000 лв. за доброволците от „Пловдив 112“ в Бюджет-2017

Община Пловдив е заделила 20 000 лв. в бюджет-2017 за финансирането на доброволческото формирование „Пловдив 112“, което вече наброява 76 души. Това стана ясно навръх Международния ден на доброволеца – 5 декември, в който кметът на Пловдив Иван Тотев връчи членските карти на 17-те нови доброволци. В спасителния отряд членуват хора с различни професии, като най-младият му член е едва на 17 години и до навършване на пълнолетие той ще изпълнява само спомагателни функции.

„Във време, когато доброволчеството не е толкова застъпено в България, вие сте един много светъл пример. Благодаря, че отделяте от личното си време и рискувате здравето си, за да бъдете полезни на обществото“, заяви градоначалникът Иван Тотев.

След като получиха членските си карти, новите подкрепления на „Пловдив 112“ дариха лични средства за пожарникаря Тодор Топлев, нуждаещ се от животоспасяваща костно-мозъчна трансплантация. За своята доброволческа дейност създаденото преди 3 години формирование „Пловдив 112“ бе наградено с почетен плакет от Пожарната.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.