2018 година е подвластна на Луната с вибрация 2

След девет години отново попадаме във властта на Луната. Нощният ни Светлик формира нашия характер, емоциите ни, помага ни да творим, но и ни наказва, когато сме пасивни и отказваме да се пригодим към обществото и средата, в която сме се родили и се развиваме. През 2018 година ще сме подвластни на нашите спомени – от детството и до настоящето. Добри или лоши, те са оставили ярка следа в живота ни и са ни наложили правила, които ще улеснят битието ни, ако ги спазваме, или ще вгорчат дните ни, ако им се противопоставяме, не ценим авторитетите и пренебрегваме компромиса, дори когато ни е от полза.

ОВЕН

През първите три месеца на 2018 година сте подвластни на стремежа да стабилизирате личния и професионалния си живот. Хармонията в отношенията и разбирателството с околните ще са променлива величина, ако не осъзнаете грешките в поведението си и не направите опит да се промените. Няма да ви е лесно, защото сте си поставили високи цели, но личните ви отношения са от огромно значение за професионалното ви развитие. След април започнете по собствена воля да анализирате изминалите месеци и да осъзнавате пропуските си. Ще положите усилия, за да коригирате част от допусканите грешки и да изгладите недоразуменията с вашите колеги. Не проявявайте ината си, преценявайте добре хората, когато създавате нови приятелства и партньорства.

ТЕЛЕЦ

През 2018-а животът ви ще бъде изпълнен с активност, но и с впечатляващи събития, в които сте важни участници. Годината ви подтиква да вземете нови, но и необходими решения за живота и бъдещето си, да направите неочаквани открития за себе си, за обществото, да осъществите полезни запознанства. Здравето ви също ще претърпи обрати, но не така видими, които може да са негативни, ако не сте отговорни към себе си. Ако развивате бизнес е време да се заемете с разширяване на вашата дейност. Ако сте производители – да излезете на международния пазар. В началото на годината ще изяснявате отношенията си с вашите близки, с брачната си половинка, без да очаквате, че и разочарования почукват на прага ви, за да нахлуят във вашия спокоен живот.

БЛИЗНАЦИ

През първите месеци на вашата 2018 година сте орисани да печелите добре, но и много да харчите, заради което рискувате финансовият недоимък да е ваш постоянен спътник. От вас зависи да си наложите умереност, да сте пестеливи и да не се изкушавате от примамливи инвестиции, но без да сте запознати с детайлите, защото вашата двойствена същност не може да осъзнае бъдещите вреди. Не сте способни да премълчавате неудобните истини и си печелите врагове сред колеги, приятели, близки, но сякаш сте свикнали. Очаквате да ви прощават грешките, но вие самите никога не прощавате предателствата и забравяте хората, които са ви предали. През първата половина на годината сте обсебени от професионални амбиции и материални блянове, но ви е трудно да намерите пътя към тях.

РАК

Вашата 2018 година, подвластна на Луната, управител на зодиакалния ви знак, е причина да сте меланхолични и себевглъбени. Първата половина на годината няма да ви хареса, но Съдбата ви е отредила да се примирите и да вървите по пътя си така, както сте орисани. Не се съмнявайте, че е за ваше добро. Искате да властвате, да господствате, дори да управлявате Съдбите човешки. Внимавайте да не прехвърлите границата на търпимост на околните и да не се окажете безработни, или понижени от високото място, което заемате в служебната йерархия на синекурна службица. Причината за вашата амбиция за повече власт е не друга, а желанието да блестите, без да осъзнавате, че сте избрали грешния начин. От началото на годината и почти до средата й сте емоционално лабилни. Втората половина на годината е изпълнена с нови възможности за изява.

ЛЪВ

2018 година, подвластна на Луната, няма да ви попречи да поставите ново начало през първата й половина и да го стабилизирате през втората. Забравете пасивното си поведение и леност през първата половина на годината, за да не предизвикате сами проблеми и провали, които не са ви заложени. От вас се иска да сте отговорни, да спазвате поставените ви срокове, да гоните докрай целите си, да сте решителни, да поемате инициативата. Бъдете целеустремени, а не разпилени. Податливи сте на ласкателства и склонни да се вживеете в егото си. Не се обвързвайте с хора, които ви засипват с комплименти, сигурни, че лесно ще паднете в капана им. Не се колебайте през втората половина на годината да отдалечите хората, които не са подходящи за ваше обкръжение.

ДЕВА

2018 година, подвластна на господстващата Луна, повлиява и вашите планове, цели, настроение, здраве, лични и професионални отношения. Засиленото влияние на господаря на годината ще е през първата й половина. След юни влизате в обичайния си ритъм. Съветвам ви през първата половина на 2018-а да си наложите умереност, търпение, такт, въпреки че това качество не е присъщо на критикарската ви същност. Не се опитвайте да надскочите себе си, най-вече нивото на вашите интелектуални възможности, за да не се изложите. Бъдете творци на Съдбата си, като спазвате нейните изисквания. Годината ще ви дари целия спектър от чувства, усещания и изживявания, част от който дори не сте си представяли. Ще сте изненадани от невъзможността да се владеете на моменти, вие, сдържаните и консервативни по характер хора.

ВЕЗНИ

Вашата 2018 година ви обещава интересни изживявания, нова среда, активна обществена дейност, нови делови партньорства, промени в личния живот, дори и ако живеете в хармония. Към края на годината ще ви споходят препятствия, заради които ще страда работата ви. Ще търпите блокажи и провали, защото не знаете къде се крият вредителите и злините, които ви готвят. От вас се изисква през цялата година да сте търпеливи, да не се поддавате на настроенията си, които обичайно са досадно променливи, да сте умерени и дискретни, дори и когато научите клюка за хора, които ви вредят. Промените, които ще изживеете, ще са както лични, така и професионални, а и ще допринесат за подобряване на вашето материално състояние.

СКОРПИОН

През 2018 година вие, родените в Скорпион, сте орисани на трудности и неочаквани неблагоприятни моменти през първата половина на година. От юли ще се радвате на положителни промени, но само ако сте издържали на изпитанията до мига, в който Съдбата ще ви отвори пътя към вашия възход. Съобразете се с изискванията на годината на Луната, бъдете предани, стабилни и честни в отношенията си с хората, за да получите същото в замяна. При неразбирателство и неочаквани удари се вгледайте в себе си и открийте причината, с която сте ги предизвикали. Преценявайте безпристрастно силите си и планирайте годината си така, че да не се натоварвате и да не навредите на здравето си.

СТРЕЛЕЦ

През 2018 година сте орисани на много промени до есента и на стабилизация и успокояване в последните месеци на годината. Няма да ви липсват трудности, защото искате да постигнете целите си, но не сте преценили тяхната значимост и грешно сте планирали годината. Ще избегнете провала, осъзнаете ли какви трудности ви очакват в бъдеще. С изненадите и неочакваните открития, но във ваша полза, също ще постигнете баланс между работата и личния си живот, към който се стремите от години, но все без успех. Обогатете се с нови приятели и стабилизирайте старите си отношения. Първата половина на годината е наситена с много работа. При необходимост търсете помощ и не се противопоставяйте на ръководството. В личния ви живот от първия месец на годината цари хармония.

КОЗИРОГ

През цялата 2018-а се осланяйте на рутинната работа, на умереността в думите и действията, на готовността за компромиси, които са гаранция, че ще получите подкрепа. Този е пътят към спокойствието и добрите приходи. В противен случай вашите близки, приятели и колеги ще ви отмъстят, обидени и наранени, като ви изоставят точно когато имате нужда от техния съвет и от подадената им ръка. През първата половина на годината сте склонни да се впускате в рисковани начинания, защото отказвате да анализирате направените ви предложения и да прецените дали си струва да се захващате с тях. Повод за притеснение няма, дори и когато ви натякват, че надскачате вашите възможности. Годината ви носи рутинни занимания и спокойна работа, а крайният успех ще дойде по-бавно.

ВОДОЛЕЙ

Вашата 2018 година ще ви помогне да се измъкнете от застоя, наложен ви умишлено от завистници и утежнен заради стечение на обстоятелствата. Славите се с добро чувство за хумор, въпреки типичното за вас консервативно поведение и ще съумявате да надмогнете трудностите със самокритична ирония. Заредени сте с увереност, с оригинално мислене, с готовност на всяка цена да постигнете целите си и го правите. За сметка на тези ваши амбициозни планове сте самотни и в изолация от околните, която е обичайна, защото имате малко или никакви близки приятели. Време е да прецените с кои хора да продължите пътя си през 2018 година, за да не се окажете безпомощни пред опитите да ви използват и унизени заради невъзможността да се освободите от тях.

РИБИ

Енергични сте, заредени със сили и готови да поднасяте вашите нови идеи. Обратите през годината са гаранция, че ще преобърнете и живота си и начина си на мислене, ще откриете нови хоризонти за изява, ще завишите квалификацията си и вашия професионален опит. В началото на годината ще подредите целите и задачите си по важност. Най-важното условие, което ви гарантира успех и завършване на започнатото, е да не спирате при появата на трудности, да докажете, че намирате път към целта дори и чрез нестандартен подход. В годината, подвластна на Луната, сте по-чувствителни и емоционални от обичайното. Уж сте благодарни и го показвате, но околните остават с впечатление за вашата неблагодарност.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп