2018 е Годината на Земното куче

Годината на Земното куче изисква да сме прозорливи, да крием емоциите си, да забравим мекотата в поведението и прекалената чувствителност. Кучето е носител на справедливост и разсъдливост като господар на източната нова година, а тези качества са особено необходими на всички в личен, в професионален и в политически план.

КУЧЕТО В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО

Години: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Кучето не може да е враг на самото себе си, затова в своята година ще се чувства прекрасно, ще живее без значими проблеми и сътресения. Орисано е на успехи, а препятствията ще преодолява с лекота, защото не се притеснява от тях. Здравето му зависи от нивото на неговото самочувствие. Ако липсва или е накърнено, може да му донесе проблеми. В професионално отношение е стабилно, кариерата му се развива успешно, но около него ще кръжат завистници с намерение да му вредят постоянно и упорито. Длъжно е безкомпромисно да ги отдалечи от пътя си, защото му предстои да се изкачи на нов връх в кариерата, до които, ако не е прозорливо.

ГЛИГАНЪТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО

Години: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

Годината на Кучето може да е спокойна за Глигана, но само ако успява да се справи на мига с възникващите недоразумения и не допуска дразнители, които целят да съсипят неговата психика, което е трудна задача заради здравите му нерви. Здравето му е стабилно, ако се движи, не преяжда и се храни здравословно. Единствените неразположения могат да са сезонните вируси, които трудно ще му се разминат. В професионално отношение съветвам Глигана да не се впуска в планирането на грандиозни проекти, защото загубите ще са големи и трудно ще ги възстанови. По-добре е да планира разумни и бързи за осъществяване цели.

ПЛЪХЪТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО

Години: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.

В годината на Кучето Плъхът не бива да се надява да е галеник на Съдбата в лицето на господаря на лунната Нова година само защото е лоялен към партньорство с Кучето. Ще се радва на подкрепата на Кучето, ако върви в правилната посока, спазва моралните принципи на поведение. В здравословно отношение сериозни проблеми не са заложени, но няма да му се разминат настинки и хронични болежки. Представителите на Плъха, които се занимават с бизнес, ще срещнат значими трудности през първата половина на годината. През втората ще жънат плодовете, горчиви или сладки и богати на своите усилия. Всички останали представители на знака да избягват професионалните промени.

ВОЛЪТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО

Години: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.

Егоизмът на Вола е причината да няма подкрепата на господаря на годината Кучето. Въпреки това Волът ще съумее да осъществи своите цели - трудно, но последвани от доволство и пълнота в дните му. Ако избягва стреса и не навреди на психиката си, ще се радва на добро здраве. В професионално отношение го съветвам да се придържа към добрия тон, да не разпорежда агресивно заповедно. Колкото по-висока позиция заема, толкова по-внимателен да е, прозорлив и предпазлив, за да избегне сриване на авторитета, граден с години. През първата половина на 2018-а ще среща изнервящи го спънки.

ТИГЪРЪТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО

Години: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.

Тигърът и Кучето винаги намират общ език, затова и 2018-а ще бъде успешна за Тигъра, спокойна, хармонична и без особени сътресения. В началото на годината е длъжен да събира сили за важните професионални планове и проекти, които му предстои да започне през пролетта. Здравето му е добро, но няма да са изключение настинките и сезонните вируси. В професионално отношение ще се радва на уважение и признание заради постижения, които дават плодовете си през тази година. Ако родените в знака на Тигъра са в ролята на подчинени, сега имат шанса да тръгнат по своя самостоятелен професионален път.

ЗАЕКЪТ (котката) В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО

Години: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023.

Заекът няма причини за притеснения в годината на Кучето, защото пред него се очертават спокойни и безпроблемни дни. Съветвам го да потиска доверчивостта си, да не споделя с всеки плановете и целите си, нищо че през тази година вредите няма да са големи за него. Ако мисли за здравето си, го предупреждавам да се грижи за стомаха, жлъчката и черния си дроб. В професионален план не бива да предприема кардинални промени, за да избегне трудностите и проблемите с нови колеги и началници, особено в началото на годината. Във финансово отношение им е отредено да постигнат финансови върхове.

ДРАКОНЪТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО

Години: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024.

Драконът не е любимец на Кучето, затова няма как да разчита на неговата подкрепа през тази година. Въпреки това Драконът обикновено си е самодостатъчен, върви по пътя си, минава през трудностите, затова не го притеснявайте със съвети, защото гневът му ще се стовари върху вас. Здравето ме у стабилно, ако не се преуморява. Важно изискване в професионалния живот на Дракона е да съхрани добрите отношения със своите колеги, делови партньори, съдружници, началници, за да не го товарят с непосилни задачи и мъстят за неговото поведение. През пролетта ще постигне стабилност и може да инвестира в печеливш проект. Семейните ще успеят да хармонизират живота си у дома.

ЗМИЯТА В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО

Години: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025.

Родените в знака на Змията са дейни, инициативни, устремени да постигат целите си, а Кучето няма да им пречи. Змията дори може да се радва на постижения, по-големи от очакваните, да завърши вече започнати начинания и да планира новите. Здравето на Змията няма да е стабилно - да засили имунната си система. В професионално отношение не са изключени проблеми с началника, ако той се опита да се противопостави на предложенията на Змията, въпреки че са перспективни. Приходите на родените в знака за годината са достатъчни, за да нямат притеснения за хляба насъщен. В личния живот семейните ще си патят от проблеми с роднините на половинката си.

КОНЯТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО

Години: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026.

Годината на Кучето като цяло е успешна за Коня, който е енергичен, изпълнен с желание за работа, инициативен, прекалено самоуверен, а това му вреди. Да се предпазва от грешки, заради които може да се окаже в застой, тласкащ го към проява на агресия, а околните нямат вина за случващото се. Здравето на родените в знака е следствие от стабилността на тяхната имунна система, която изисква не само правилно хранене, но и почивка. В професионално отношение да внимава с познанствата, със създаването на нови делови партньорства, но и да осъзнае, че често душевността и характерът се разминават с обвивката и външното излъчване на хората. Семейните ще са подвластни на изкушения и разрив в отношенията.

ОВЦАТА (козата) В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО

Години: 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027.

Овцата няма да се чувства добре в кожата си в годината на Кучето, което я възприема като несериозна, несговорчива, но пък е чаровна - спор няма. Добронамерена е, сърдечна, готова да помага, затова и Кучето ще я подкрепя, за да постига целите си. Здравето й е проблемно заради простудни заболявания и последващи усложнения. В професионално отношение е обградена от съмишленици, влиятелни покровители и чудесни съветници, които не бива да използва, като мързелува, а трябва да е дейна и да гради успеха с труда си. Финансовото й положение ще се подобри, ще направи отлични инвестиции в доходоносни проекти.

МАЙМУНАТА В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО

Години: 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028.

Разминаването между Маймуната и Кучето в неговата година е заради различие в моралните принципи на родените в двата знака. Завишеното его на Маймуната, стремежът към незаслужено признание на всяка цена, склонността към непочтени действия трябва да бъдат заменени с искреност и с умение да цени качествата на околните. Здравето й не е много стабилно. Трябва да съхрани психиката си. В професионално отношение ще си пати от желанието да демонстрира качествата си. Във финансово отношение ще печели и ще губи последователно, ако взима импулсивни решения. В един момент може да се окаже направила крачка към окончателния си провал и финансов колапс.

ПЕТЕЛЪТ В ГОДИНАТА НА КУЧЕТО

Години: 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029.

За Петела годината на Кучето е изпълнена с постижения и провали, защото Кучето няма да ги подкрепи и да направлява действията им. Родените в знака трябва да решават проблемите си сами. Петелът е длъжен да намери златната среда между желанието да се изяви и да блесне и скромността. Здравето му е стабилно, ако избягва алкохола, неправилното хранене и преумората. В професионалните си планове да не предприема резки обрати, да не си поставя амбициозни и непостижими цели, а да се отдаде на проекти с кратък срок на изпълнение и гарантирани бързи приходи. Семейните ще са отговорни към задълженията си и ще се радват на хармония в брака.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп