Пчеларка твори изящество от восък Деяна Такиева създава свещи и фигурки като хоби покрай отглеждането на 400 пчелни семейства

На 21 май 2018 да почерпят

Българин арестуван в Марсилия – имал материали, годни за сглобяване на бомба

Почина световноизвестната оперна прима Христина Ангелакова

“Левски” на бараж за Лига Европа

БСП и ГЕРБ на балотаж за кметския пост в Галиче

И при храната има мода Кои са основните кулинарни трендове

Катастрофа между камион и товарен микробус край Монтана Един човек е пострадал

Медиците от болницата в Ловеч излязоха на пореден протест

Графа е първият, който се раздели със свой талант в „Гласът на България“

Стоичков срещу Зидан в Париж

Прогнозата на Светлана Тилкова – Алена за кралската сватба: Кармична разплата тегне над брака на Хари и Меган Принцът се жени без да е сигурен, а новата херцогиня на Съсекс ще се дразни на характера му

Отровни слухове текат от чешмите в София В норма са всички проби, увериха институциите, отговорни за проследяването и контрола

Ивет Лалова първа на 200 метра в Турция

Вижте акцентите от броя на “Труд” в понеделник, 21 май 2018

24-членно жури ще оценява най-добрите елексири на “Винария 2017” в Пловдив

24-членно международно жури с председател д-р Димитър Гайдарски ще оценява най-добрите елексири на “Винария 2017” в Пловдив. 15 от 24-мата дегустатори са членове на Съюза на енолозите в България (СЕБ), партньор на Националната лозаро-винарска камара (НЛВК). Петима са носители на приза “Енолог на годината”, а деветима бяха и част от журито на винения форум “Concours Mondial de Bruxelles, който през 2016 г. за първи път се проведе в България. Сред дегустаторите ще има и чуждестранни енолози в лицето на вино блогъра Пол Капуто от Англия, Пол Демюлнер от Франция от екипа на фирма “The Wine Mosaic”, специализирана в сектора на виното от Средиземноморието, и Михал Шетка, редактор на най-престижното винено списание в Чехия “Вино и дегустация”.

Възродената преди 5 години родна “Винария” се провежда според правилата и критериите на най-авторитетните конкурси по света за вина, ракии и винено бренди по 100-балната система, а целта му е да осигури възможност за международно признание на участващите производители. Международните дегустации, организирани от Националната лозаро-винарска камара и Съюза на енолозите в България ще се проведат от 19 до 21 февруари в парк-хотел “Санкт Петербург” в Пловдив, а самата “Винария” е от 22 до 26 февруари в палати 10 и 11 на панаира.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.