На 17 септември 2019 да почерпят

Прабългарите отиват в луксозната вила в „Игри на волята“ Славяни ще спят в рибарската хижа, Траки отиват на плажа

Путин: Военно-техническите връзки между Русия и Турция се задълбочават

Гърция изплаща предсрочно част от кредитите си към МВФ

Луксозните имоти поскъпнаха с 2,3%

Ердоган на тристранната среща в Анкара: Можем да вземем решение за конкретни мерки, за да изгасим пожара в Сирия

Сълзи и гняв за един век Хайтов 100 г. от рождението на големия писател в Народния театър

Жена загина при челен удар на пътя Русе – Бяла

Нови наводнения в Испания, засегнати са предградията на Мадрид

СЕМ не разбра защо БНР спря Генералният директор твърди, че излъчването на “Хоризонт” не е спирало, а ресорът на Силвия Великова не е сменян

Взривът на бензиностанция в Добрич вероятно е причинен от манипулирана газова бутилка

И инжекция не вдигнала Рейш за „Черно море“

Признава ли се времето за майчинство при изчисляване на процент „клас”

Пернишкото село Люлин е без вода четвърти ден заради поредица от аварии

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 17 септември 2019

28 екипа на БСП с кампания в 28-те области на страната

Председателят на БСП Корнелия Нинова, член на бюрото, който отговаря за съответния регион, членове на Националния съвет от областта, депутатите и кметовете от областта ще проведат срещи във всички 28 области на страната. Това реши на днешното си заседание Изпълнителното бюро на партията.

По време на тези обиколки, пред гражданите ще бъдат представени законопроектите, които внася в парламента левицата, в изпълнение на своята предизборна програма. „Всичко, което правим в НС, е в защита правата на работещи, земеделци, малък и среден бизнес, учители, възрастните и младите хора. Всяко наше действие трябва да има подкрепата им. Този един милион българи, които ни вярват, трябва да усещат, че ние ги представляваме и няма да отстъпим от това, което сме обещали“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

Втората задача по време на тези срещи е да се определят проблемите на всяка община, и заедно с кметове и общински съветници от БСП- да се намери тяхното решение.

Обиколките започват  днес, от област Пазарджик, където лидерът на БСП Корнелия Нинова ще има среща с малки земеделски производители, пред които ще бъде представен законът за храните в защита на българското производство. Ще има  и разговор със специалисти в сектор гори за набелязване на мерки, с които да спре унищожаването на българската гора, които БСП да внесе в парламента.

Всички срещи са открити и всички граждани могат да се чувстват поканени на тях. Графикът ще бъде публично обявен. По-късно тази вечер председателят Корнелия Нинова ще се включи в честванията, посветени на Априлската епопея в Батак, заедно с президента Радев.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. И стъпката за 28-те екипа от експерти, увеличава доверието към БСП. Вярвам, че най-после ще се реши правилно проблемът с ел.енергетиката на Бг. Известно е, че „реакторите за АЕЦ „Белене“ пристигат по Дунав при изключителни мерки за сигурност“. Работи се активно за осигуряване на площадката, класифицирана като обект за стратегическо значение. Двата реактора бяха поръчани през 2008 г., с решение на МС на Бг. През 2012 г. проектът беше прекратен, за което АСЕ осъди Бг. и ние платихме 601 млн. евро. Голяма част от жителите в Северна България са с надежда, че „проектът ще бъде реанимиран, а това ще открие работни места и ще реши проблемите с обедняване и обезлюдяване на района“. Освен това, вторият АЕЦ ще помогне за намаляване на замърсяването на въздуха в Бг., замествайки ТЕЦ на лигнитни въглища.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.