Георги Икономов: Името Банско е разпознаваемо в Бурса и е предпочитана туристическа дестинация

Ферари има два рождени дни Ако беше жив, Енцо щеше да навърши 120 г.

Цветан Цветанов: Жаблянов се държа все едно е номиниран за председател на БСП

Корнелия Нинова: Искането за оставка на Валери Жаблянов е противоконституцонно

110 депутати решиха оставката на Валери Жаблянов

Съдът отложи първото заседание по делото срещу Владо Плацентата

Арестуваха двама, ограбили казино и бензиностанция с пластмасов пистолет

Владимир Тошев: Ако изказването на Жаблянов не е комунистическа тирада и той не е дървена комунистическа глава, аз се извинявам

Пътни полицаи засякоха трима, обявени за издирване Единият е търсен от ГДБОП

Тежко е състоянието на момчето, паднало от прозорец в социален комплекс

Курсант Деница Иванова от НВУ е носител на наградата „Трети март” Отличието е левовата равностойност на 3000 евро

Оперетата “Графиня Марица” отново на търновска сцена Представят постановката с нови попълнения сред солистите

Валери Жаблянов: Мотивите за исканата оставка са образец за политически произвол и фактологическо слабоумие

Доналд Тръмп с мярка срещу модифицираните пушки

ГЕРБ посочи 3 аргумента за оставката на Жаблянов

28 екипа на БСП с кампания в 28-те области на страната

Снимка: Архив

Председателят на БСП Корнелия Нинова, член на бюрото, който отговаря за съответния регион, членове на Националния съвет от областта, депутатите и кметовете от областта ще проведат срещи във всички 28 области на страната. Това реши на днешното си заседание Изпълнителното бюро на партията.

По време на тези обиколки, пред гражданите ще бъдат представени законопроектите, които внася в парламента левицата, в изпълнение на своята предизборна програма. “Всичко, което правим в НС, е в защита правата на работещи, земеделци, малък и среден бизнес, учители, възрастните и младите хора. Всяко наше действие трябва да има подкрепата им. Този един милион българи, които ни вярват, трябва да усещат, че ние ги представляваме и няма да отстъпим от това, което сме обещали”, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

Втората задача по време на тези срещи е да се определят проблемите на всяка община, и заедно с кметове и общински съветници от БСП- да се намери тяхното решение.

Обиколките започват  днес, от област Пазарджик, където лидерът на БСП Корнелия Нинова ще има среща с малки земеделски производители, пред които ще бъде представен законът за храните в защита на българското производство. Ще има  и разговор със специалисти в сектор гори за набелязване на мерки, с които да спре унищожаването на българската гора, които БСП да внесе в парламента.

Всички срещи са открити и всички граждани могат да се чувстват поканени на тях. Графикът ще бъде публично обявен. По-късно тази вечер председателят Корнелия Нинова ще се включи в честванията, посветени на Априлската епопея в Батак, заедно с президента Радев.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. И стъпката за 28-те екипа от експерти, увеличава доверието към БСП. Вярвам, че най-после ще се реши правилно проблемът с ел.енергетиката на Бг. Известно е, че “реакторите за АЕЦ “Белене” пристигат по Дунав при изключителни мерки за сигурност”. Работи се активно за осигуряване на площадката, класифицирана като обект за стратегическо значение. Двата реактора бяха поръчани през 2008 г., с решение на МС на Бг. През 2012 г. проектът беше прекратен, за което АСЕ осъди Бг. и ние платихме 601 млн. евро. Голяма част от жителите в Северна България са с надежда, че “проектът ще бъде реанимиран, а това ще открие работни места и ще реши проблемите с обедняване и обезлюдяване на района”. Освен това, вторият АЕЦ ще помогне за намаляване на замърсяването на въздуха в Бг., замествайки ТЕЦ на лигнитни въглища.

Отговорете