Община плаща 170 000 лева за фатален инцидент на мост

В Хитрино вече възраждат улици и обществени сгради Делото срещу двамата машинисти е в ход

Пожарникар катастрофира в Търговищко, тежко ранена е руска гражданка

Директор на училище отстранен, 62% от учениците му не били в час

„Левски“ се закани на „Лудогорец“

Президентът към олимпийските отбори по природни науки: Надеждата за България е в огромния потенциал на младите хора

29-годишна и баща й пострадаха при катастрофа

Разходите за ток на „В и К“ скочиха с 10-15 на сто месечно

Неизправност или липса на вода може да е причина за взрива на бойлер в Шумен Засегната е и съседната къща

Белодробна болест е най-вероятната причина за смъртта на 13-годишната ученичка във Враца

Бизнесът настоява за разваляне на договорите с американските централи

5 години затвор и глоба от 5 000 лева за изнудвач от Горна Митрополия

45 души от Варненско се разболяха от туберкулоза за година

ГЕРБ предложи до 2 години или глоба от 2 до 5 хил. лв. за изгаряне на отпадъци

Софи Маринова се забули (СНИМКА)

3 апаратамента за влюбени на специални цени в комплекс Лабиринт

По повод месеца на Любовта, екипът на жилищния комплекс ‘’ЛАБИРИНТ’’ е помислил и за всички, изгубени в Лабиринта на любовта. 3 промоционални апартамента само през февруари са на специални цени! Влюбването е гарантирано!

Избраните апартаменти са по повод актуалната статистика на пазара , която показва, че боксониерите и студиата вече не са най-търсените жилища на пазара за имоти във Варна. Тенденцията, която брокери анонсираха още в средата на миналата година на столичния пазар, вече е факт и край морето .

Най-голям в момента е броят на сделките с апартаменти, разполагащи с поне 2 спални. Купуват ги предимно млади семейства, които имат нужда от по-голям дом или искат да сменят панелната гарсониера с по-просторно, уютно и качествено жилище.

Показателни за тенденцията на пазара са и продажбите в най-новия жилищен комплекс от затворен тип във Варна – „Лабиринт“. Само два месеца след първата копка тук вече са продадени 20% от предлаганите апартаменти. Своите обитатели намериха 30 тристайни, 15 двустайни и 3 четиристайни жилища. Продадени са и 51 паркоместа.

Като най-чести причини за покупката брокерите отчитат създаване на ново семейство, увеличаване числеността на семействата – очакване на бебе, желание за повишаване качество за живот.

Бъдещото архитектурно бижу, наречено “Лабиринт”, се изгражда с ударни темпове на  ул. “Академик Андрей Сахаров” 9 град Варна – само на 2 спирки с градския транспорт от Катедралния храм “Свето Успение Богородично”. Шестте сгради трябва да са готови до края на март 2018 г.

Жилищният комплекс е разположен на терен с площ от 12 145 м2, от които ще бъдат застроени по-малко от 2 400 м2. Останалата част е предназначена за озеленяване, детски площадки и  зони за почивка с водни площи. Материалите и проектирането осигуряват максимално качество на живот. Проектантите от STARH Stanislavov architects са се погрижили за оптималния размер на помещенията, предимно жилища с 2 и 3 спални – всички с благоприятно георграфско разположение.

“Проектантите на комплекса бяха избрани с конкурс, обявен от инвестиционната компания Мавели АД, която се е заела с амбициозната задача да промени възприятието на варненци за жилищен комплекс от затворен тип.

Строителството ще бъде изпълнено от Хидрострой АД – член на „Българската Строителна Камара” и „Българската Браншова Камара Пътища.

Комплексът се състои от 6 еднакви сгради с по един вход и девет етажа. Те разполагат с общо 235 апартамента в комплекса няма нито един с неблагоприятно географско изложение. Всички са със статут на жилища, без ателиета и студия. Най-много са апартаментите с 2 спални – 162, тези с три спални са 29, а с една – 44. “Лабиринт” ще е един от малкото жилищни комплекси във Варна, в които ще бъдат осигурени достатъчно паркоместа за обитателите и техните гости – общо 334, 199 от които – в подземен паркинг.

Жилищният комплекс е с контролиран достъп, 24 часа видеонаблюдение и жива охрана. Цените на жилищата са от 650 до 800 евро за квадратен метър.

Повече за комплекса тук.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.