3-те зодии, които флиртуват най-много

За най-флиртуващите зодии, умението как да флиртуват идва естествено и те го правят, без да се замислят много

Ако някой е майстор на флирта, то той е очарователен, знае как да прави комплименти и обича да се среща с хора

Може да нямат цел, когато флиртуват, но обикновено завършват с резултати

Най-големи флиртаджии са Лъвовете. Те не се нуждаят от много трикове и главно разчитат на естествения си чар, харизма и привлекателност. Лъвовете са приятелски настроени към почти всички, но ако поискат да се забавляват го правят с продължителен зрителен контакт, игриво дразнене и комплименти. Те също така са много уверени и това им дава допълнителни точки в умението да флиртуват.

Второто място заемат Скорпионите. Те са мистериозни и същевременно излъчват много сексуалност. Те не разкриват твърде много от себе си, което кара другите да искате повече. Те са мощни, интензивни и изглежда, че разполагат с всички техники за флирт. Когато Скорпионът флиртува с вас, тялото му ще бъде близо до вашето, но не твърде близо - достатъчно, за да привлече интереса ви.

Третото място държат Близнаците. Те са общителни и забавни и винаги знаят какво да кажат. Толкова обичат да флиртуват, че понякога дори не забелязват, че го правят. Те наистина се интересуват от хората с които разговарят и това ги прави завладяващи. Когато представителите на зодия Близнаци правят комплименти на някого, те са искрени, защото могат да намерят нещо положително във всеки, което кара околните да се чувстват много добре.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп