Японският премиер: Ракетните изпитания на Северна Корея нарушават резолюциите на Съвета за сигурност на ООН

БСП – София отбеляза 100 години от смъртта на Георги Кирков Наш дълг е да помним делата на Кирков и да не позволяваме забраната и забравата да ги изличат от паметта на българите, каза общинският съветник и председател на Районния съвет на БСП във "Възраждане" Иван Таков

Борис Джонсън: Не сме длъжни да изплащаме обезщетение от 39 млрд. паунда на ЕС ако напуснем без сделка

Гитхорн – приказният свят на водните хора И възрастни, и деца се придвижват с лодки

МВнР: Транспортни стачки затрудняват пътувания в Испания

АИКБ подкрепи Марияна Николова и поиска одит на IT сигурността в държавната администрация

Чеченец застреля бивш грузински командос в Берлин

ЦГМ: Само 7% са гратисчиите в столичния градски транспорт 240 контрольори следят за редовността на пътниците

Тръмп отрече Г-7 да е упълномощавал Макрон за преговори с Иран

Десетки пожари са избухнали през почивните дни в Гърция

БСП-София отбеляза 100 години от смъртта на Георги Кирков

Все повече млади хора страдат от дискови хернии

Вицепремиерът Екатерина Захариева заминава на посещение в Румъния

Най-големият противопожарен самолет в света се бори с огъня в Амазонската джунгла (ВИДЕО)

Протестите в Хонконг ескалираха отново (ВИДЕО)

30 години затвор за син, заклал майка си след шамар

Ðàäîñëàâ Çëàòåâ ïîëó÷è 30 ã. çàòâîð çà óáèéñòâîòî íà ìàéêà ñè

Шуменецът Радослав Златев/25 г./-известен като Радо-Кърпата, който закла майка си Еленка /50г./ ще лежи 30 г. в затвора при строг режим. Това постанови в понеделник състав на окръжния съд в Шумен. Делото се гледа по съкратен ред и приключи за час, след като обвиняемият призна фактите и не беше нужен разпит на свидетели. „Всеки ден съжалявам, на никого не пожелавам такава съдба“, разкая се Радослав пред магистратите и се разплака.

Той заклал жената, която го е родила, след един майчин шамар. Нещо отключило канска ярост и сила в него, докато двамата били в кухнята и жената пълнела чаша с вода на мивката. Той я дръпнал и разлял, тя го плеснала, а той хукнал да вземе ловния нож. Намушкал я в шията, в гърдите, тя побягнала да се спасява, а той я препънал пред блока им на ул.“Света гора“4. Почти я заклал на стълбищната площадка, наранени били и шийни прешлени.

Както „Труд“ писа, ужасяващата касапница се разигра на 2 декември 2015 г., а свидетели станаха съседи. Всички смятаха, че най-вероятно Радо е бил под въздействие на опиати, дрога, „чай“ за пушене. Експертиза не е открила алкохол или упойващи вещества. Синът няма психиатрични заболявания и може да носи отговорност за постъпките си.
В залата дойдоха двамата му братя и баща му, който като чу какво наказание иска прокурорът /Димитър Арнаудов пледира за 28 г. б.а./ се хвана за главата и напусна. Присъдата може да се обжалва пред Апелативния съд във Варна. До тук Радослав дължи над 2700 лв. деловодни разноски.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.