Румен Петков: Всички, които говориха срещу „Южен поток”, работиха, за да купуваме руски газ от Турция АБВ представи първи резултати от кампанията си за установяване на лицата, работили срещу интересите на България и „Южен поток“

Задържаха 21-годишен участник в телефонна измама във Враца

Постоянен арест за ученик, насилил момиче

Полицаи откриха домашно отглеждани насаждения от канабис във Видин и Враца

Брат преби до смърт сестра си в Созопол Боби Хлебаря отначало не си признавал, арестуван е

Правят стратегически преглед на отбраната

Пожар вилня във вила край Лом

Арестуваха шофьор с 30 000 контрабандни цигари край Монтана

Готвачът на Дани де Вито твори в IL Siciliano – новият ресторант в Свети Влас Стефано Стека ще пренесе традиционния вкус на Италия на българското Черноморие

Метеоролозите излязоха на протест пред БАН заради липсата на средства (СНИМКИ)

На море в Албания Страната впечатлява с безкрайни плажове, вкусна кухня и ниски цени

Троян гостува на Банско

Москва прогнозира „междузвездни войни“ след появата на военнокосмически сили на САЩ

Ариана Гранде се сгоди

Задържаха бежанци на Кулата, укрити в ТИР с дини

30 директори участваха в педагогически форум в Перущица

Детска градина “Радост” в град Перущица беше домакин на открита практика в предучилищното образование, а участие в педагогическия форум взеха над 30 директори на забавачки от Пловдив, Садово, калояново, Стамболийски, Крумово и Първомай. Сред гостите бяха и старши експертът по предучилищно възпитание в Регионалното управление на образованието (РУО) в Пловдив Емилия Аджова, кметът на Община Перущица Ради Минчев и зам.-кметът Венева Паева. Пред тях малчуганите изнесоха открит урок на тема “Бабомартенска приказка” и показаха, че са готови за постъпване в първи клас.
Програмната система “Дете със златно сърчице”, по която се обучават 5 и 6-годишните деца в детска градина “Радост” в Перущица, беше презентирана от автора й Люба Маркова и доц. д-р Елена Събева. Програмната система предоставя  възможности за обучение на детето чрез действие и активното му включване в урока, предоставя свобода и творчество в работата на учителя. Кметът Ради Минчев поздрави всички гости и им подари сувенири от Община Перущица с пожелание да се върнат и по други поводи в историческия град.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.