На 24 август 2019 да почерпят

„Лудогорец“ втори по шутове в Лига Европа

Г-7 в очакване на нов трус от Тръмп Срещата на най-развитите икономики започва утре

Шест членки на ЕС приемат 356 мигранти от кораб до Малта

Космическа сянка тегне над местните избори Ретроградният Меркурий залага капан, сочи прогнозата на астролога Светлана Тилкова - Алена

Пожар избухна на ферибот в Индонезия, трима загинаха

Ердоган се чул по телефона с Путин, ще посети Русия на 27 август

Бразилия няма пари да се справи с пожарите в Амазония

Бурак Дениз остана на сухо

Авантаджии с палатки превзеха плажа на Крапец Румънци отдават незаконно каравани под наем на пясъка, български “еколози” ползват гората за тоалетна

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Китай с нови мита за внос на американски стоки, Тръмп обеща отговор

Борис Джонсън: Ще връщаме обратно мигранти, които прекосяват Ламанша незаконно

Голям пожар гори до село Бегово Засега няма опасност за населението

Крадците на данни от НАП опитвали да заметат следите си Файл, изтрит от Кристиян, напълно идентичен с получен в редакцията на “Капитал”

300 млн. евро за евтини заеми за малкия бизнес

300 млн. евро вече са на разположение на търговските банки у нас за формиране на нови кредитни портфейли за малките и средни предприятия, заяви Стоян Мавродиев, изпълнителен директор на Българска банка за развитие по време на конференция „Инфраструктура и растеж“. 274 млрд. евро по плана „Юнкер“ ще подкрепят европейски проекти в сферите на енергетиката, инфраструктурата и малките и средни предприятия, каза Герасимос Томас, председател на УС на Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ). България е сред десетте държави с най-добро усвояване на европейски средства, потвърдиха представителите на високо ниво по време на конференцията.

Според министъра на икономиката Емил Караниколов, е нужен план за финансирането на Европа след 2020 г., така че най-важните проекти да се изпълнят. „Това, което пречи на всички страни на Балканите, е липсата на свързаност – добра пътна инфраструктура, жп линии, газова и електрическа връзка“, каза Караниколов. Според него е време за хибридно финансиране – съчетание на средствата на ЕФСИ, ЕС и банките за развитие. 43 млрд. евро са нужни за изграждане на всички жп връзки между държавите от Западните Балкани. Само България се нуждае от 14 млрд. евро за жп инфраструктурата.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (14)

 1. Пак ще ги източат дебелян пеевски и айдуци на крадецо бойко.

 2. Добър ден,

  Кандидатствай за заем Аз съм г-н Юлиус Бекер, кредитор за кредит Имате ли нужда от кредити за проект, инвестиции, лични заеми, жилищни кредити, студентски заеми, заеми за консолидация и заеми за различни проекти? Имате ли нужда от заем за стартиране на малък, среден или голям мащаб? Имате ли нужда от заем за изграждане на къща или кола заем? Имате ли нужда от заем за закупуване на оборудване за машини за работа? Юлиус Бекер Кредитната фирма е отговор на всички ваши проблеми, даваме заеми с 2% лихвен процент и нашата сделка е бърза, сигурна и удобна. тези, които искат да получат заем от нас, трябва незабавно да се свържат с нас чрез (juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com) за повече информация.
  В очакване на вашия отговор.
  С Най-Добри Пожелания
  Джулиъс Бекер.

 3. Здравейте, Уилямс Сарах
  Търсите ли юридически кредитор и кредитор / надежден? Имате ли нужда от кредит? Нуждаете ли се от спешна финансова подкрепа? Имате ли нужда от незабавен заем, за да платите дълга си или имате нужда от капитал, за да подобрите бизнеса си? Ние предлагаме всички видове заеми на физически лица, фирми и компании с ясни, разбираеми срокове и условия с 2% лихвен процент. Ние даваме каквато и да е сума на кредит за всяка дестинация, така че свържете се с нас днес, за да получите незабавен кредит днес. Изпратете ни имейл: (williamssarahloanfirm@gmail.com)

 4. Здравейте,

  Ако имате някакви финансови затруднения, МАРТИН ЛАУРА ФИНАНС ФИРМ предлага понастоящем заеми от всякакъв вид, които да задоволят вашите финансови ограничения, независимо от вашето състояние от 5 000 долара. до $ 500,000,000.00 на достъпна цена от 2%, Без обезпечение, лош кредит. Размерът на кредита е по договаряне, Услугите за доверие, които предоставяме. Кандидатствайте за всеки заем по избор при нас, моля, компетентно заявление само чрез (martinlaurafinancefirm@gmail.com)
  С Най-Добри Пожелания!

 5. Предлагаме частни заеми, търговски и лични заеми с много ниски годишни лихвени проценти до 3% в рамките на период на погасяване от 1 до 10 години навсякъде по света. Ние разпространяваме заеми в диапазона от $ 5,000 до $ 75,000,000.00 USD. Нашите заеми са добре застраховани, защото максималната сигурност е наш приоритет. Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас с информацията по-долу.

  Име на секретаря: Mercy Berry
  Секретариат Имейл: Mercyberryloancompany@gmail.com

  ИНФОРМАЦИЯ ЗА БОРОВЕ:
  Имена: ……
  Nation: ….
  Адрес: ….
  Възраст: ………..
  Телефонен номер:….
  Професия:………
  Пол: ……………
  Необходима сума: ..
  Продължителност на кредита: …..
  Кратко описание на индивида

  Поздравления,
  Mercy berry loan company

 6. Добър ден, кандидатствай за заем Аз съм г-н Юлиус Бекер, надежден заем кредитор Имате ли нужда от кредити за проект, инвестиции, лични заеми, жилищни кредити, студентски заеми, заеми за консолидация и заеми за различни проекти? Имате ли нужда от заем за стартиране на малък, среден или голям мащаб? Имате ли нужда от заем за изграждане на къща или кола заем? Имате ли нужда от заем за закупуване на оборудване за машини за работа? Юлиус Бекер Кредитната фирма е отговорът на всички ваши проблеми, даваме заеми с 2% лихвен процент и нашата сделка е бърза, сигурна и удобна. тези, които искат да получат заем от нас, трябва незабавно да се свържат с нас чрез (juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com) за повече информация.
  В очакване на вашия отговор.
  С Най-Добри Пожелания
  Джулиъс Бекер.

 7. Световните най-добри заеми предлагат търговски и лични заеми с лихвен процент от 2%, лизингови договори и средни финансови решения за финансиране, които могат да помогнат на индивидуалните или фирмите да изградят по-силно и по-добро бъдеще. Бяхте ли отхвърлени от финансовите институции или под прегледа на дълга? Тази фирма ще осигури необходимото финансово решение. Одобрението и трансферът на кредит отнема само два работни дни за допълнителна информация по-долу.
  Номер на Whats’App: +18454007792
  Сайт: //worldbestloans.wix.com/worldbestloans
  Имейл: worldbestloans@gmail.com

 8. ние предлагаме всяка сума на заем на най-евтиния процент. моля любезно се свържете с нас на sheddy4554@gmail.com

 9. Добър ден, кандидатствай за заем Аз съм г-н Джулиъс Бекер, надежден заемополучател Имате ли нужда от кредити за проект, инвестиции, лични заеми, жилищни кредити, студентски заеми, заеми за консолидация и заеми за различни проекти? Имате ли нужда от заем за стартиране на малък, среден или голям мащаб? Имате ли нужда от заем за изграждане на къща или кола заем? Имате ли нужда от заем за закупуване на оборудване за машини за работа? julius becker Кредитната фирма е отговорът на всички ваши проблеми, даваме заеми с 2% лихвен процент и нашата сделка е бърза, сигурна и удобна. тези, които искат да получат заем от нас, трябва незабавно да се свържат с нас чрез (juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com) за повече информация.
  В очакване на вашия отговор.
  С Най-Добри Пожелания
  Джулиъс Бекер.

 10. Търсите личен заем, или сте отказали кредит от банка. Давам заеми на фирми и физически лица на ниска и достъпна лихва от 2%. Моля, свържете се с нас по имейл:
  divinegraceloanfirm@gmail.com

  Благодаря,
  Г-жа Елизабет Тейлър

 11. Добър ден, кандидатствайте за кредит Аз съм г-н Юлиус Бекер заслужаващ заем кредитор Имате ли нужда от кредити за проекти, инвестиции, лични заеми, жилищни кредити, студентски заеми, кредити за кредитиране и кредити за различни проекти? Имате ли нужда от заем за стартиране на малък, среден или голям бизнес? Имате ли нужда от заем, за да построите къща или заем за кола? Имате ли нужда от заем за закупуване на оборудване за работа? Юлиус Бекер Кредитна фирма е отговорът на всички ваши проблеми, ние даваме заеми при 2% лихва и нашата сделка е бърза, безопасна и удобна. тези, които желаят да получат кредит от нас, трябва да се свържат с нас веднага чрез (juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com) веднага за повече информация.
  Изчаквайте вашия отговор.
  С Най-Добри Пожелания
  Г-н Жулиус Бекер.

 12. Уважаеми търсещи кредити

  Имате ли някакви финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази заемна компания е създадена по целия свят с правозащитни организации с единствената цел да помогне на бедните и хората с финансови затруднения. Ако искате да кандидатствате за кредит, обърнете се към нас с подробности по имейл: elenanino0007@gmail.com

  Име:
  Необходим размер на кредита:
  Срок на кредита:
  Мобилен номер:

  Благодаря ви и Бог да благослови
  УВЕРЕНОСТ
  Елена

 13. Здравейте

  Имате ли някакви финансови затруднения? Ако отговорът е да! Свържете се със звездни финанси За малки и големи суми заеми. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, които отговарят на вашите финансови нужди като:

  Личен кредит,
  Заем за консолидиране на дълга,
  рисков капитал,
  бизнес заем,
  заем за образование,
  Домашен кредит при ниска лихва от 2%.

  Свържете се с нас днес чрез E-mail: starfinancials101@gmail.com

   Вашето удовлетворение и финансов успех е нашата цел и работата ви с нас ще бъде добър опит.

  твой
  Самуил Давид

 14. Имате ли нужда от заем? Това е регистрирана, гарантирана и сертифицирана заемна компания, предоставяме заеми на физически лица, фирми, предприятия, бизнес организации и хора от всякакъв вид по целия свят. Имате ли нужда от заем за някаква цел? Вие сте във финансов проблем, Имате ли нужда от финансови сътрудници, Фред Лари заемната фирма е решението на всичките ви финансови проблеми, нашите заеми са лесни, евтини и бързи. Свържете се с нас днес за този заем, който ви е необходим, ние можем да уредим всеки кредит, за да отговаря на бюджета ви само с 2% лихва. Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас по имейл: (fredlarryloanfirm@gmail.com) или (fredlarryloanfirm@hotmail.com) Call / Whatsapp: +2347061892843

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.