35 щедри бонус печалби по 1000 лева във втората промоционална кампания на „ТОТО КЛУБ“

Вчера бяха изтеглени и десетимата късметлии от първата промоционална кампания

Преди броени дни започна втората промоционална кампания от програмата за лоялност на Български спортен тотализатор. Тя е посветена на най-щедрите игри на тотализатора – „Тото 2 – 5 от 35“ и придружаваща я „Тото джокер“. Те са с най-нисък залог от всички игри в „Тото 2“, но раздават феноменални печалби всяка седмица. За предходния тираж хиляди късметлии от „Тото 2 – 5 от 35“ спечелиха общо над 160 000 лева. Двете тегления в играта правят печалбите почти гарантирани. А вторият шанс, който е днес, дава допълнителна възможност за печалба, която може да достигне до 200 000 лева.

Феновете на „Тото 2 – 5 от 35“ и „ТОТО ДЖОКЕР“ получават четвърти шанс за печалба чрез програмата „ТОТО КЛУБ“ и втората промоционална кампания - „Месец на играта „Тото 2 – 5 от 35“. Тя започна на 05.08.2019г. и ще продължи до 05.09.2019г. Тя ще даде шанс на 35 късметлии да грабнат по 1 000 лева и то напълно безплатно – без допълнителен залог. Колкото повече участвате в „5 от 35“, толкова повече увеличавате шанса си за успех. За да стигнете до една от бонус печалбите, трябва да сте притежател на карта за лоялност и да участвате в „Тото 2 – 5 от 35“. Всеки 3 лева залог в играта натрупват 1 бонус точка във вашата карта. Математиката показва, че ако попълните 4-те полета за залог в квитанция от играта „5 от 35“ и добавите единичен залог в „ТОТО ДЖОКЕР“, вие вече имате 1 бонус точка. Ако квитанцията е с абонамент за 5 тиража, вече имате един шанс за участие. Друг вариант е да попълните три полета за залог в „Тото 2 – 5 от 35“, с абонамент за два тиража и автоматично получавате 1 бонус точка. Щом натрупате 5 бонус точки, вече участвате и в жребия за допълнителните награди.

Вчера бяха изтеглени и десетимата щастливци, които грабнаха своите награди от първата промоционална кампания „Предизвикай себе си – заедно за българския спорт“. Тя бе посветена на мисията на СПОРТ ТОТО за подкрепа развитието на физическата култура и спортните федерации у нас. 10 късметлии грабнаха ваучери за спортни стоки, всеки на стойност от 1 000 лева. С тях те ще имат възможност да зарадват цялото си семейство. Печелившите номера на карти могат да бъдат видяни на сайта на тотализатора www.toto.bg.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото